Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Duurzaam plekje
Ecochique
Glamping
1 - 4 personen
vanaf € 89 per nacht

Bijzonder overnachten in België

Ecochique is een glamping paradijs in België, in Westouter in de Westhoek vlakbij de Franse grens. Al eens gekampeerd met een espressomachine, een minibar en een flatscreen-tv in je tent?

Overnachten bij Ecochique

Verspreid over het terrein van Glamping Ecochique staan, op ruime kavels, comfortabel ingerichte tenten met privé sanitair (met doucheproducten). De ruime tenten staan op houten vlonders, hebben een eigen zitje bij de tent en in de tent een zithoek en boxspringbedden. Kom je met kinderen, dan is er een Glamping Family Tent, met twee tenten dicht bij elkaar. Voor gasten is er een dome tent (met houtkachel) voor gemeenschappelijk gebruik. Daarnaast is er een biopool/zwemvijver met een terras met ligstoelen. 

Rust en ruimte zijn typerend voor dit plekje in het glooiende landschap van de Westhoek. Bijna elke glamping tent biedt een fantastisch zicht over het heuvelland. Mocht het ontspannen niet vanzelf gaan (wat bijna onmogelijk is), dan moet dat met een avondje wellness zeker lukken. Reserveer apart de hot tub en sauna.

Onthaasten in België

Bij Ecochique kom je om te onthaasten. Ontwaak door het gefluit van vogeltjes en word langzaam wakker met een eerste kop koffie op je terras. Maak een wandeling door het aangrenzende Hellegatbos of trek eropuit met een van de elektrische fietsen die te huur zijn (handig met die heuvels!). Door Westhoek loopt een uitgebreid netwerk van wandel- en fietsroutes, zoals de Tournee Locale. Op de hellingen van het Heuvelland vind je ook een aantal wijndomeinen, leuk om te gaan proeven van Belgische wijnen. Aan gastronomie kom je hier sowieso niets tekort, in de buurt van Ecochique liggen een paar goede restaurants. Schuif aan en laat het onthaasten je smaken.Ecochique Hellegatstraat 4a 8954 Westouter

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: