Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Ecolodge Biesbosch
Stayokay
1 - 2 personen
vanaf € 140 per twee nachten
Ga naar de website

Slapen op het water

De Ecolodge; dobberen op het water, overnachten in de natuur. De Floatinglodge is een uniek logeerconcept in de Biesbosch, op het water tussen de zwemmende bevers en bijzondere vogels. Beleef de natuur van dichtbij!

Een drijvende lodge

De Ecolodge is een drijvend huisje, strak vormgegeven door ontwerper Marijn Beije. Het is in feite een drijvende hotelkamer met eigen toilet, uitkijktoren, terras en twee bedden. Ontbijten en douchen doe je bij de nabijgelegen Stayokay Dordrecht. Dichter bij het natuur kun je bijna niet overnachten. De grote ramen bieden prachtig zicht op het water en de omgeving. Weer of geen weer, je kunt vanaf de Ecolodge volop genieten van al het moois dat de Biesbosch te bieden heeft. Tijdens je verblijf heb je de beschikking over een tweepersoons kano om de wateren van de Biesbosch te verkennen en er staan twee fietsen voor je klaar.

Stel je voor…

… De zon gaat onder. Je zet een kopje thee en drinkt het genietend op terwijl je voeten in het koele water bungelen. Als de schemering inzet lig je lekker languit in bed over het water te staren. Vlak voor je je ogen sluit hoor je een geluid. Iets ritselt, het klotst dichtbij. Je kijkt op en houdt vervolgens je adem in als je een bever voorbij ziet zwemmen. Een halve meter van je vandaan, net aan de andere kant van het glas. Je sluit je ogen en voelt alles van je af vallen. Je ervaart het gevoel van vrij zijn… van drijven op het water…

Ga naar de website
Wikkelhouse

Ook leuk in combinatie met het nabijgelegen Wikkelhouse.Ecolodge Biesbosch Baanhoekweg 25 3313 LA Dordrecht

Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: