Even geduld...

Zo’n leuke ontdekking! De mooie Koffie & Thee winkel van Miranda in Bennekom: Eindeloos! Voor koffie met taart, een verrukkelijke high tea, lekkere lunch of voor iets lekkers voor thuis. 

Eindeloos mooi

Hotspot Eindeloos Koffie & Thee zit sinds begin 2014 in het centrum van Bennekom, een aanwinst voor de omgeving. Het interieur is hip, gezellig, warm en origineel. In het oude, prachtig gerenoveerde pand heb je verschillende leuke plekjes om plaats te nemen. Op een oude schoolstoel bij een levensgrote foto van een koffieplantage, in de loungehoek met veel lekkere kussens, op een van de vintage rotanstoeltjes met zacht bontje of aan een van de mooie tafels in zachte groen/grijze tinten. Het interieur is een mix van hip, nostalgie, industrieel, retro en stoer. Een echte eyecatcher is de wandvullende foto van een fiets. Origineel en sfeervol.

Eindeloos lekker

De Eindeloos Koffie & Thee winkel is niet alleen leuk om te zien, vooral ook heel erg lekker! Huisgemaakte taarten & muffins en de lekkers chocolaatjes, bonbons, zoetigheden… Bij binnenkomst begin je al te watertanden! Na de koffie met taart blijf je graag zitten voor de lunch, die dagelijks varieert. Weet je helemaal niet weg te komen, geniet dan van de borrel met bites, een high wine of smakelijke high tea. En, neem gewoon wat mee naar thuis. Koffie, thee en andere delicatessen worden mooi voor je verpakt.

Een aanwinst voor de omgeving! 

Praktische informatie:
Eindeloos Koffie & Thee winkel, Veenderweg 18 Bennekom.