Even geduld...
Schrijf een recensie
Citytours Brood en Tomaat
Fiets- en wandelexcursie
1 - 8 personen
vanaf € 20 per persoon
Ga naar de website

Privé tours te voet of per fiets in Barcelona

Bezoek je Barcelona en wil je de stad op een leuke manier leren kennen en echt beleven? Boek een van de tours van Brood en Tomaat en ontdek de (verborgen) parels van de stad met een privé gids.

Nederlandstalige gidsen

Ingeborg van Brood en Tomaat woont sinds enkele jaren in Barcelona en heeft naast een informatief blog (Barcelonainfo.nl) een bijzonder concept om de stad te ontdekken: privé tours te voet of per fiets. De tours zijn informatief, gezellig en verrassend! Je ontdekt dingen waar je normaal aan voorbij zou lopen en hoort leuke feiten en weetjes. Het allerleukste is dat de gids (Nederlandstalig) de tour op jouw interesses en wensen afstemt. Geen verplichte highlights en standaard routes, maar verrassende straatjes, bijzondere hoekjes en heel veel tips & ideeën voor de rest van je verblijf in Barcelona. Na een stadstour van Brood en Tomaat wandel je als een local door de stad en weet je de leukste adressen & hotspots te vinden. 

Barcelona op maat

De tours van Ingeborg zijn er in vele soorten en maten, maar het belangrijkste is, ze zijn op jouw maat! Kom je met je kinderen naar Barcelona, met een groepje vriend(inn)en, de liefde van je leven of met familie? Wil je Barcelona al wandelend of per fiets verkennen? Geef je wensen aan en de gidsen van Brood en Tomaat verzorgen een Barcelona tour om nooit te vergeten. En het leuke is, tegen normale prijzen!

Ga naar de website
Tip van Marleen!

Boek een privé tour van Brood en Tomaat in combinatie met een wijnproeverij van Blend and Bottled en je beleeft Barcelona op een bijzondere, lekkere en informatieve manier!Citytours Brood en Tomaat Barcelona