Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Koesafari
origineel uitje
vanaf 10 personen
vanaf € 12 per persoon
Ga naar de website Reserveren

Een unieke belevenis tussen de koeien

Wist je dat je in Nederland op safari kunt? Op koesafari! Een Koesafari bij de Vechtdal Hoeve in Overijssel is een goed idee voor iedereen die op zoek is naar een origineel uitje. In een stoere huifkar achter de tractor ga je samen met Simone dwars door het natuurgebied, op zoek naar avontuur en koeien!

Het Brandrode Vechtdal Rund

Tijdens de safari maak je kennis met het Brandrode Rund, een zeldzame Nederlandse koe. De dieren verblijven het hele jaar buiten in het prachtige natuurgebied. Je komt de koeien tegen aan de oevers van de rivier de Vecht. Tijdens een tussenstop geniet je van het mooie uitzicht bij het water en de kleintjes die lekker spelen in het zand. Onderweg wordt het “koe-zoek” spel gespeeld, de kinderen hebben de tijd van hun leven… Het enthousiasme van Simone werkt aanstekelijk. Haar loeigoeie woordgrappen maken de koesafari extra bijzonder. Erg leuk!

Koesafari & meer

Voor wie een compleet dagje uit wil, zijn er nog meer activiteiten bij de Vechtdal Hoeve. Combineer de koesafari met de reuzenkano, de kickbike, de lelijke eendentoer of een ritje per Tuk Tuk. Liever wat meer luxe? Kies van door de ‘Koesafari op stand’ inclusief lunch en diner.

Bezig...
Ga naar de website


Vechtdalhoppen

Er is zoveel leuks te doen in het Vechtdal. Blijf slapen! Bij een origineel uitje hoort een originele overnachting: Vechtdalhoppen.Koesafari Ridderinkweg 3, 7735 KG Arriën

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: