Even geduld...
Lezen
Plekjes
Informatie
lezen
Plekjes
bekijken
Eropuit met je hond
Een weekendje weg of op vakantie met je hond? Leuk! Er zijn zoveel leuke plekjes om eropuit te gaan. We tippen je graag bijzondere B&B's, hotels, vakantiehuisjes en andere accommodaties waar je hond welkom is.

Een weekendje weg of op vakantie in Nederland en daarbuiten

Meer »

Heerlijke huisjes met je hond

Een vakantiehuisje is de ideale accommodatie voor als je op vakantie gaat met je hond. Vrijheid, blijheid, rust, ruimte en geen zorgen over de andere gasten als je hond even niet zo goed luistert.  Als je een huisje zoekt voor je vakantie, wil je natuurlijk vooral terechtkomen bij mensen die van honden houden. Daar begint alles mee! Mensen die vakantiehuisjes verhuren waar honden welkom zijn, zijn gelukkig meestal zelf ook echte hondenliefhebbers. Extra liefde voor je hond dus bij de huisjes die we voor je geselecteerd hebben. 

Bij deze B&B’s is je hond welkom

Overnachten bij een bed and breakfast betekent genieten van kleinschaligheid, een persoonlijke sfeer en van oprechte aandacht. Niet alleen voor jou, zeker ook voor je trouwe viervoeter. Na het eerste ochtendrondje met je hondje schuif jij aan voor een heerlijk verzorgd ontbijt en doet je hond nog even een dutje, om vervolgens weer samen op avontuur te gaan. De persoonlijke tips van je gastheer en/of gastvrouw helpen je op weg om het beste uit je verblijf te halen.  

Ruime B&B kamer met aparte zithoek

Anders dan anders logeren met je hond

Leuk al die hotels, huisjes en B&B’s, maar soms wil je gewoon iets totaal anders. Slapen in een boomhut of in een tof tiny house bijvoorbeeld. Of wat denk je van een bell tent of een wikkelhouse? Ja, ook als je met je hond een nachtje of weekendje weg wilt, zijn er bijzondere accommodaties om te verblijven. Kies je voor net even anders dan anders, dan kies je voor een onvergetelijke ervaring.  

Bekijk het aanbod aan bijzondere plekjes waar je hond mee mag!

Design trekkershut bij zonsondergangEen weekendje weg of op vakantie in Nederland en daarbuiten

Een weekendje weg of op vakantie met je hond? Leuk! Er zijn zoveel leuke plekjes om eropuit te gaan. We tippen je de mooiste plekjes.