Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Nostalgico
Oldtimer verhuur
1 - 4 personen
vanaf € 99 per dag
Ga naar de website Reserveren

Toeren met een vleugje nostalgie

Nostalgico heeft oog voor mooie auto’s: karakteristieke oldtimers die met liefde opgeknapt en onderhouden zijn. Niet alleen een lust voor het oog, ook een enorm plezier om in rond te rijden. En dat kun jij ook!

Een bijzonder dagje uit

Wil je een bijzonder dagje uit, ga dan toeren met een van de nostalgische auto’s van Nostalgico. Mattheo en Sjon kijken graag met je mee welke auto het beste bij jouw wensen en voorkeuren past. Wordt het een Fiat 500 cabrio, een Alfa Romeo Spider, een Mini Cooper Classic of een Volkswagen Kever cabrio? Waar je ook voor kiest, het wordt gegarandeerd genieten.

De leukste arrangementen

Nostalgico heeft een paar prachtige routes voor je uitgezet, over landweggetjes langs de IJssel, langs Hanzesteden of over de Veluwe. Kies voor een van de arrangementen om je dag compleet te maken. Teuten & Toeren in samenwerking met Theeschenkerij Boerengoed of Ride & High Beer waarbij je langs biologische boeren rijdt en afsluit met een goed diner.

Onvergetelijke momenten

Zo’n dagje achter het stuur is onvergetelijk! Dat is natuurlijk leuk voor een dagje uit, maar ook bijzonder voor de mooiste dag van je leven. Ga je trouwen, kies dan voor een van de auto’s van Nostalgico om je te laten vervoeren óf om zelf te rijden, nog leuker!

Bezig...
Ga naar de website
Nostalgico Weegbree 1 | 8081 DS | Elburg

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: