Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Nostalgico oldtimerverhuur
Oldtimer verhuur
1 - 4 personen
vanaf € 125 per dag
Ga naar de website Reserveren

Toeren met een vleugje nostalgie

Nostalgico heeft oog voor mooie auto’s: karakteristieke oldtimers die met liefde opgeknapt en onderhouden zijn. Niet alleen een lust voor het oog, ook een enorm plezier om in rond te rijden. En dat kun jij ook! De oldtimers zijn te huur voor een bijzonder dagje toeren, inclusief rijkelijk gevulde picknickmand.

Een bijzonder dagje uit met Nostalgico

Wil je een bijzonder dagje uit, ga dan toeren met een van de nostalgische auto’s van Nostalgico. Mattheo en Sjon kijken graag met je mee welke auto het beste bij jouw wensen en voorkeuren past. Wordt het een Fiat 500, Fiat 600, MG B cabriolet, Mini Cooper cabriolet? Of toch liever iets sportiefs en snel? Liever een Porsche 911, Porsche 718, Jaguar F-type,  Ford Mustang cabriolet, Mustang Coupe of BWW Z4 cabriolet? Waar je ook voor kiest, het wordt gegarandeerd genieten onderweg. Er zijn maar liefst 12 oldtimers of sportwagens te huur.

De leukste arrangementen

Nostalgico heeft een paar prachtige routes voor je uitgezet, over landweggetjes langs de IJssel, door de Flevopolder, langs Hanzesteden of over de Veluwe. Om een idee te krijgen: de Hanzestedenroute van 120 kilometer brengt je langs Kampen, Hattem, Deventer en Zwolle en tijdens de Veluweroute van 90 kilometer ervaar je de schoonheid van de natuur. Kies voor een van de arrangementen om je dag compleet te maken zoals Teuten & Toeren in samenwerking met Theeschenkerij Boerengoed. Op pad met een oldtimer met een goed gevulde picknickmand van de theetuin voor onderweg. Zo leuk!

Onvergetelijke momenten

Zo’n dagje achter het stuur is onvergetelijk! Dat is natuurlijk leuk voor een dagje uit, maar ook bijzonder voor de mooiste dag van je leven. Ga je trouwen, kies dan voor een van de auto’s van Nostalgico om je te laten vervoeren óf om zelf te rijden, nog leuker!

Bezig...
Ga naar de website
Nostalgico oldtimerverhuur Weegbree 1 | 8081 DS | Elburg

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: