Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
De Volkswagenbus.nl
VW T2 verhuur
1 - 8 personen
vanaf € 199 per dag
Ga naar de website Reserveren

Huur een VW T2: onbeperkt genieten!

Hoe leuk is dit, rijden in een ouderwetse retro Volkswagen bus, een unieke en onvergetelijke ervaring. Als roadtripper is het echt genieten, of je nu voor een dag, weekend of vakantie op pad gaat. Het gevoel van vrijheid, avontuur en gewoon fun hebben… Je moet wel tegen wat aandacht kunnen, de mensen langs de weg zorgen voor de vrolijkste reacties. Door het hoge fotogenieke gehalte, én alle reacties, voel je jezelf helemaal blij!

Een brok nostalgie met karakter

De Volkswagenbus.nl heeft vijf prachtige VW Type 2 busjes in haar bezit. Ze zien er allemaal super strak uit in 5 vrolijke kleuren, allemaal met hun eigen karakter. Wat dacht je van mintkleurige Minty, de helderblauwe Mr. Blue of de zandkleurige Sandy? Of je nu een lekker dagje wilt toeren, een of meer busjes als trouwvervoer wilt gebruiken of zelfs een weekendje wilt kamperen… voor iedere moment hebben Thessa en Jeroen wel een busje voor je. Bovendien kun je er met z’n 8en in, wie neem jij allemaal mee?

Dagje toeren

De Volkswagenbus.nl is gevestigd in Nieuwegein, het startpunt voor je roadtrip. In de busjes liggen diverse tips voor je klaar voor een leuke toertocht. Door de centrale ligging kun je werkelijk alle kanten op, dat is nog best even lastig kiezen. Wat dacht je van de prachtige route richting Montfoort, Oudewater en Woerden? Een hightea bij H-eerlijk past ook uitstekend met een mooie route dwars door het Groene Hart. Of via Houten over de leuke dijkjes richting Wijk bij Duurstede met natuurlijk onderweg een gezellige high tea bij Lekkers aan de Lek in Culemborg?

Verslavend leuk!

We begrijpen het wel, na zo’n dagje teruggaan in de tijd wil je meer. Ontsnappen aan het dagelijks leven, de vrijheid en blijheid…. Wedden dat het verslavend leuk is! En daar weten ze bij De Volkswagenbus.nl wel raad mee, de busjes zijn namelijk ook voor meerdere dagen te huur! Zoek een mooie plek in de natuur en blijf slapen. Je hoeft alleen maar je pyjama mee te nemen, voor de rest is gezorgd.

Bezig...
Ga naar de website
Leuk om te weten:

Extra’s bij je verhuur: er ligten vintage koffers in de kofferbak en laadkabels voor iPhone & Android zijn aanwezig. Informeer ook naar de leuke arrangementen, zoals bijv. een dagje toeren met een picknick of een fotoshoot.De Volkswagenbus.nl Pascalbaan 2 Nieuwegein

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: