Even geduld...

Rondreizend festival

Het unieke concept ‘Eten op Rolletjes’ is terug. Menig foodliefhebber volgt deze verzameling keukens op wielen tijden hun rondreis door Nederland. Goed nieuws: dit jaar zijn er maar liefst acht tussenstops. Dit betekent acht weekenden in het teken van proeven, eten, genieten, ontmoeten en gezelligheid. De aftrap vind plaats in Ede, de plek waar het allemaal begon. Tijdens het Pinksterweekend (14 t/m 16 mei 2016) wordt het Akoesticum park omgetoverd tot een fijne plek waar jong en oud samenkomen. Pak je agenda erbij en prik een datum om dit geweldige openluchtrestaurant te bezoeken.

R2VuaWV0ZW4=

Food & meer

Eten op Rolletjes is een gratis festival waar iedereen welkom is. Op acht verschillende plekken in Nederland kun je genieten van een combinatie van keukens op wielen, live muziek en theater. Alleen bij het zien van de food trucks begin je al te watertanden. Proef gerechten van over de hele wereld en maak kennis met andere culturen. Maak een stop bij Satéboss voor heerlijke Indische saté of proef de Mexicaanse verwennerij van What the Fork. Naast de multiculturele keukens staan er ook culinaire deelnemers uit de buurt op het festivalterrein. Tussen al dat lekkers door maak je dansjes op de lekkerste pop, soul, funk en jazz muziek en aanschouw je het straattheater. De kinderen vermaken zich prima bij de Toverbus, het poppentheater en de zweefmolen.

T3AgYWNodCBsb2NhdGllcyBpbiBOZWRlcmxhbmQ=

Aftrap in Ede

In 2014 werd de eerste editie van Eten op Rolletjes georganiseerd in Ede. Frans en Bob Nagel trokken duizenden bezoekers met hun nieuwe concept. Een jaar later werd het grootser aangepakt met vier locaties in Gelderland. Dit jaar zijn ze niet meer te stoppen en zal het festival op locaties door heel Nederland te vinden zijn. De aftrap in Ede vindt plaats op een nieuwe locatie. Het Openluchttheater wordt gerestaureerd en het Akoesticum park is een perfect alternatief. Na de aftrap in Ede is het de beurt aan Hilversum, gevolgd door Arnhem, Wageningen, Breda, Haarlem, Deventer en Delft. De data vind je hier.

Met wie ga jij genieten van deze culinaire belevenis?

TGVra2VyIGV0ZW4gZW4gZ2V6ZWxsaWdoZWlk

Praktische informatie
Wat?
 Eten op Rolletjes – Openlucht Foodfestival
Wanneer? Aftrap in Ede, Pinksterweekend (14 t/m 16 mei 2016)
Toegang? Gratis
Meer weten? Eten op Rolletjes