Even geduld...
Lezen
Plekjes
Informatie
lezen
Plekjes
bekijken
De mooiste familiehuizen
Ben jij degene die het familieweekend mag (moet?) organiseren en schiet je bij het idee alleen al in de stress omdat je rekening moet houden met ieders wensen? Geen paniek, we helpen je graag aan het perfecte familiehuis voor jullie weekendje weg.

Het perfecte familiehuis

Alle familiehuizen »

Een bijzonder familieweekend

Een weekendje weg of op vakantie gaan met familie is heel waardevol. Samen bijzondere ervaringen delen, mooie momenten beleven en herinneringen maken is goed voor de familieband. Én waardevol voor de rest van jullie leven! Kies je voor het familieweekend een bijzonder verblijf, dan haal je nóg meer uit jullie samenzijn. We tippen je graag de mooiste familiehuizen!

Huur een familiehuis met elkaar

Eerlijk is eerlijk, het iedereen naar de zin maken tijdens een weekend weg is niet makkelijk. De een wil graag een huis op een vakantiepark, de ander kiest liever voor een huis midden in de natuur. Opa & oma willen graag een slaapkamer met eigen douche en toilet en voor jullie kinderen wil jij het liefst een familiehuis huren met een grote (omheinde) tuin met speeltoestellen. Oh, en je broer wil eigenlijk wel heel graag de hond meenemen. Geen probleem, iedereen kan en mag mee!

Vakantiehuis voor families in Oostende
Samen koken

Sfeervolle familiehuizen

Wat een geluk; waren de familiehuizen vroeger vooral degelijk en hufterproef, die tijd is gelukkig voorbij! Tegenwoordig zijn er genoeg sfeervolle en gezellige groepsaccommodaties te vinden die hip, eigentijds en van alle comfort voorzien zijn. Wat dacht je van samen bij de haard kruipen, koken in de grote leefkeuken, lange zomeravonden doorbrengen op de veranda in een hangstoel, iedereen een eigen badkamer en stoere lange eettafels met plek voor allemaal?

Geniet meer van jullie bijzondere weekend met een verblijf in een van de familiehuizen die wij voor jullie geselecteerd hebben! Kijk snel bij het aanbod welk familiehuis je kunt huren.

Bekijk ook het aanbod van luxe groepsaccommodaties. Het perfecte familiehuis

Met familie een weekendje weg of op vakantie? Boek een bijzonder en sfeervol familiehuis. De mooiste opties op een rij.