Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Farmhouse of the Palms
B&B met zwembad
1 - 4 personen
vanaf € 125 per nacht

Stijlvolle B&B met zwembad

B&B Farmhouse of the Palms, een half uurtje ten noorden van Faro, is een droombestemming. De laatste kilometers van je reis slinger je over een landweg de heuvels in. Wanneer je de auto uitstapt voel je: ‘dit is het paradijs!’

Het zwembad met zwarte mozaïek tegeltjes, het uitzicht over de heuvels en de tafeltjes onder de Johannesbroodboom vechten om je aandacht. Het is hier mooi, heel mooi!

Authentieke Portugese boerderij

Frank en Veronique hebben jarenlang gezocht naar dé perfecte plek in Portugal. Op het moment dat ze het erf opreden bij deze authentieke Portugese boerderij wisten ze dat het goed zat. Wanneer je om je heen kijkt, snap je waarom ze hier hun hart verloren. De ruim 200 jaar oude boerderij ademt zoveel sfeer. De klaterende fontein op de ‘binnenplaats’, de dikke muren, eeuwenoude bomen, de bijgebouwen; een harmonieus geheel met heel veel charme.

Slapen onder de sterren?

Aan de hand van eigen ervaringen en wensen hebben Frank en Veronique Farmhouse of the Palms gecreëerd. Dat betekent extra ruime kamers, een grote badkamer met inloopdouche (of bijzonder bad), een gemeenschappelijke woonkamer met meerdere gezellige zitjes, een bibliotheek en honesty bar en overal in de tuin heerlijke relaxplekjes om je terug te trekken. Met een goed boek, voor een siësta of gewoon, om te genieten van al het moois om je heen. De basis van de Farmhouse is wit, wat zorgt voor een serene sfeer. Door de afwisseling met warme materialen en natureltinten is het hier alles behalve kil. De hartverwarmende gastvrijheid en het enthousiasme van Frank en Veronique dragen zeker bij aan het ontspannen en warme gevoel dat je hier krijgt en ervaart. Er zijn slechts 5 gastenkamers, allemaal anders en allemaal met WiFi, airco, smartTV, espresso machine & bluetooth luidsprekertje. Onze favoriet is kamer 4 op de eerste verdieping. Niet alleen door het uitzicht, de ruimte en de sfeer, maar meer nog door het dakterras met daarop een wel heel bijzondere slaapplek: een hemelbed onder de sterrenhemel!

De Algarve

Neem gerust van mij aan, je verblijf bij de Farmhouse is altijd te kort. De Algarve heeft niet alleen heel veel te bieden, je wilt ook de tijd hebben om bij de B&B te relaxen. De kustlijn is divers, met prachtige kliffen en rotsformaties, baaien met goudgele stranden en natuurgebieden met eindeloze (verlaten) zandstranden. De historische binnenstad van Faro is een bezoek meer dan waard, dorpjes in het binnenland, Tavira, boottochtjes op zee…. Let’s go!Farmhouse of the Palms 8150-027 São Brás de Alportel

Thema's uit dit plekje