Even geduld...

Met vaderdag op komst hebben we de leukste, stoerste en meest originele bijzondere plekjes voor je op een rij gezet. Voor een nachtje of een weekendje weg. Zodat papa de stoere papa uit kan hangen, de handige jongen kan spelen, de charmante man kan zijn. Uitjes waarmee je de mannen écht mee verwend en die bovendien hun mannelijkheid benadrukken. Leuk toch!?

Fikkie stoken 

Tip(i): Tipiskamperen verhuurt compleet ingerichte tipitenten, die je op elke gewenste locatie neer kunt laten zetten. Midden in het bos, op een natuurcamping of in een weiland. Ga naar daar waar je vader (of papa) zich het fijnst voelt. Vuurtje maken, potje koken, naar de sterren staren: op avontuur in de natuur!

Als Tarzan in je eigen boomhut

Denk je wel eens: 'Pap, je kunt de boom in?' Dan is deze plek het perfecte cadeau. Echt iets voor stoere mannen, overnachten in een boomhut. Hoog in de bomen met wilde dromen… Je moet er wel even je best voor doen om er te komen! 

Toeren met Ome Tinus

Vrijheid, blijheid… Wanneer je op pad gaat met Ome Tinus, een Ford Transit Camper uit 1974, ervaar je de ultieme vrijheid. Voor even ben je baas over eigen huis. Niemand die zegt wat je moet doen, alleen maar lekker toeren, stoppen waar je wilt, een tof plekje kiezen om te overnachten en genieten maar. Gegarandeerd een grote grijns op het gezicht van papa.

Lucht- of zandkastelen

Op het strand wordt elke vader blij. Helemaal als je dan ook nog aan het strand slaapt. Huur een strandhuisje voor een weekend en je hebt geen kind aan je kinderen én man! Urenlang vliegeren, zandkastelen bouwen, een frisse duik voor stoere papa's en 's avonds samen romantisch naar de zonsondergang staren. Iedereen intens gelukkig!

Kapitein op eigen schip

Dit jaar een echt bijzonder cadeau geven voor vaderdag? Gooi het roer om en trakteer op een nachtje of weekendje varen. Als kapitein op eigen schip beleef je samen en/of met je kinderen een heerlijke tijd op het water. Mooie herinneringen voor later!

De leukste thuis

Is jouw vader altijd de leukste thuis? Geef een nachtje in een pipowagen cadeau, dan kan hij een heel weekend Pipo de Clown uithangen. En jij gaat gezellig mee als Mamalou, lekker samen lachen!