Even geduld...

Thuisgevoel tijdens de feestdagen

Voor de meeste mensen staan de feestdagen gelijk aan een tijd van lekker eten, cadeautjes en vooral heel veel gezelligheid. Maar, dit geldt helaas niet voor iedereen. Er zijn ook mensen die op reis zijn en deze tijd alleen doorbrengen, zonder familie en vrienden. Het Element Amsterdam Hotel begrijpt als geen ander dat reizen soms ook eenzaam kan zijn, vooral tijdens de feestdagen. Om hun gasten toch enigszins een thuisgevoel te geven komt het hotel met een bijzonder initiatief: een pop-up swop shop.

Swop shop

De pop-up swop shop is gedurende de maand december te vinden in de lounge van het hotel. De designkast wordt ingericht met alles wat je maar kunt wensen om in kerstsfeer te komen. Van kerstbomen, kerstballen, pieken en lichtjes tot lekkere warme sloffen en spreien. Gasten worden uitgenodigd om deze items te gebruiken on hun hotelkamer kerstproof te maken voor een home-away-from-home gevoel. Als dit geen mooie kerstgedachte is dan weet ik het ook niet meer…

Geven

December is een maand waarin ‘geven’ een centrale rol inneemt. Ook hier is aan gedacht; naast het lenen van spullen kunnen gasten bij vertrek ook zelf items achterlaten in de shop. Wat is nu mooier dan iemand anders blij maken… Het hotel zelf blijft niet achter. Op kerstochtend wordt de ‘don’t disturb’-magneet van de gasten vervangen voor een kerstsok met een leuke verrassing. Een mooi gebaar met een nog mooiere achterliggende gedachte.

Praktische informatie:
Wat?
Pop-up swop shop
Waar? Element Amsterdam Hotel