Even geduld...

Kom van 11-13 september 2015 naar het Geurenfestival Heerlijk Haps bij Bijzonder Plekje het Roozenhuys. Het wordt een fair, waarbij het gevoel van happiness, authentiek, genieten, brocante en verwennerij de boventoon voeren. 

Het Roozenhuys in Haps

Het Roozenhuys is de plek waar iedereen tuinrozen kan zien, ruiken, proeven en beleven. Het Roozenhuys maakt onderdeel uit van de Koninklijke Rozenkwekerij H.A. Verschuren, waar al meer dan een eeuw het leven om rozen draait. Zodra je over de drempel van Het Roozenhuys stapt, word je gegrepen door de Hapse roos. Rozenkwekerij H.A. Verschuren is gespecialiseerd in geurige rozen die in september volop in bloei staan. Tussen de bloeiende en geurige rozen vind je een diversiteit aan stands. 

Festival Heerlijk Haps

Zorgvuldig geselecteerde stands bieden een andere kijk op geuren, waarbij de beleving een ervaring wordt. Er is een heus rozenwinkeltje met heel veel producten op basis van rozen. Om te ruiken, maar ook om te eten. Daarnaast zijn er volop culinaire en kunstzinnige stands, maar ook rozenbogen, brocante, serviezen, sieraden, kook- en tuinboeken, tafelkleden, wijn, vachten, zeep, vuurkorven, ambachtelijke streekproducten en handgemaakte  tassen. 

Workshops op het Geurenfestival

Geuren- en aromaspecialist Jacques Coolen geeft alle dagen inspirerende lezingen. 

  • Heerlijke Hap(je)s met rozen
  • La Vie en Rose (voor florale inspiratie)
  • Geur is Smaak (in het teken van de eetbare roos)

Daarnaast zijn er allerlei workshops voor jong en oud in het teken van parfum en zeep. 

Praktische informatie:
Wanneer? 
 vrijdag 11 t/m zondag 13 september. Vrijdag van 11-17 uur, zaterdag/zondag van 10-17 uur.
Met de auto? Parkeren is gratis. 
AdresPutselaarstraat 4A in Haps, bij Nijmegen.
Entree: € 6,00 p.p.- kinderen t/m 12 jaar zijn gratis. 
Meer informatie en kaarten bestellen: www.heerlijkhaps.nl