Even geduld...

Lekkerbekken, kookgekken, taartenbakkers, smulpapen, jammakers, fruittelers opgelet! Zet donderdag 7 tot en met zaterdag 9 augustus in je agenda, want dan vindt het Festival der Zoete Verleidingen plaats in het Drentse Sleen.

Je vindt hier 95 superleuke stands met lekkere taarten en werkelijk alles wat daarmee te maken heeft. Ben jij een goede taartenbakker en durf je de strijd aan te gaan? Een van de hoogtepunten van het festival is de taartenbakwedstrijd waarbij de taartpunten worden verkocht voor het goede doel, dit jaar de Stichting Jarige Job. 

De tuin is een soort labyrint, met overal gezellige en willekeurig geplaatste terrasjes, wat zorgt voor verrassende sluip-door-kruip-door setting. Keer op keer tref je iets leuks en lekkers aan: taarten, bakbenodigdheden, prachtige serviezen, tafellinnen, kookboeken, vers fruit, meel van de molen, ambachtelijk gemaakte jams, honingdelicatessen, bijzondere koffie- en theesoorten, eetbare bloemen en bijzondere drankjes. Maar ook tal van demonstraties, workshops en optredens; koekjes versieren, een high tea proeverij, een jam, chutney en compotes proeverij…

Ook voor jonge lekkerbekken is er veel te doen, o.a.

  • Familievoorstelling Pippi Langkous wil snoepjesdag 
  • Armbandje of sleutelhanger maken bij Villa Kakelbont
  • Bak ze bruin met bakker Bo

Praktische informatie:

Festival der Zoete Verleidingen 2014
Wanneer: 7 augustus 12-20 uur, 8 augustus 10-18 uur en 9 augustus 10-17 uur
Waar: Bommertsweg 2 in Sleen (Drenthe)

Dagkaart € 6,50 (incl. kop koffie/thee)
Meerdagenkaart € 9,50 (incl. 1 kop koffie/thee) 
Kinderen 4 t/m 12 € 3,00 (4 x € 1,00 korting op kinderactiviteiten)
Gratis parkeren.