Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
FINT
6-8 persoons vakantiehuis
1 - 8 personen
vanaf € 425 per weekend

Bijzonder vakantiehuis in Groningen

FINT is een bijzonder vakantiehuis in het uiterste noorden van Groningen. Een heerlijk adres voor 6-8 personen aan de rand van het Lauwersbos, bij het Lauwersmeer en de Waddenzee.

Als een vis in het water

De naam FINT komt van de vis fint, die hoort tot de familie van de haringen. Bij dit vakantiehuis geen haringen, wel een plek waar iedereen zich als een vis in het water voelt. FINT is gebouwd in de 70-er jaren en in 2018 volledig gerenoveerd. De bungalow bestaat uit twee gebouwen, ideaal met twee gezinnen of om opa & oma mee op vakantie te nemen. Ook heerlijk om je even terug te kunnen trekken! Het ‘hoofdgebouw’ heeft plek voor 6 personen, in het bijgebouw staat een uitklap bedkast voor 2 personen. Er zijn twee badkamers (in het bijgebouw met bad) en twee toiletten.

Beide plekjes zijn gemoderniseerd en hebben een fijne sfeer. Lekker licht, open en speels. Niet te strak, maar gezellig, warm, met oog voor detail ingericht en van alle gemakken voorzien. Door de begroeiing op het dak en de grote ramen tot aan de grond gaan binnen & buiten naadloos in elkaar over.

FINT in Lauwersoog

Het vakantiehuis staat op een klein particulier vakantiepark, helemaal aan de rand met veel ruimte en privacy rondom het huis. Tussen de twee huisjes ligt een fijn terras, in een zitkuil. Voor kinderen is er een trampoline en pingpongtafel, ze hebben alle ruimte om te spelen, klimmen en klauteren in het aangrenzende bos.

Een dagje weg? Nationaal Park Lauwersmeer biedt veel mogelijkheden om actief eropuit te gaan. UNESCO Werelderfgoed de Waddenzee ligt vlak bij en ook een dagje naar Waddeneiland Schiermonnikoog is goed mogelijk.FINT Robbenoort 92 9976 VE Lauwersoog

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: