Even geduld...

Een bezoek aan Arnhem op de planning? Een dagje winkelen of een weekendje weg? Zet het nieuwe First Eet Café op je must-go lijstje. Dit nieuwe café aan de Markt verdient je aandacht!

Eerste hulp bij lekkere trek

Het First Eet café voorziet in al je behoeften. Begin er de dag met een gezond ontbijt, werk een paar uurtjes aan de lange leestafel terwijl je geniet van een goede koffie, klets gezellig bij in de botanic room, onderbreek je shopping tour in Arnhem voor een borrel op het terras en proef de smakelijke huisgemaakte lekkernijen. Het is niet moeilijk je lekkere trek bij First Eet te stillen. Ted & Lisa hebben jarenlange ervaring in de keuken (van First Eet Catering) en proberen (dagelijks) graag nieuwe combinaties. 

Botanic Room & winkel

In het pand van First Eet komen alle ideeën van Ted en Lisa op het gebied van eten, drinken, shoppen, events en catering samen. Je komt hier niet alleen voor een (gezond) hapje en een (biologisch) drankje. Het café biedt onderdak aan een botanic room, waar optredens worden verzorgd. Aan de lange tafel onder de lichtkoepels schuif je aan voor een workshop en in de First Eet winkel vind je veel moois voor in je huis. Van keukenaccessoires tot delicatessen en sfeermakers. Pas op, loop de winkel binnen en je komt niet met lege handen naar buiten 😉

 

Lazy Sunday bij First Eet

Ook op zondag is er een hele goede reden om naar het First Eet Café te gaan: het Sunday Buffet. Ted & Lisa halen hun mooiste servies uit de kast en dekken de tafel met lekkers. Zoet en hartig met een creatieve twist. Het kan maar zo elke week anders zijn… Schuif eens aan voor een lazy, long sunday met first class lekkernijen.


(foto's Sunday Buffet: Alexander Dijk)

Praktische informatie:

First Eet Café 
Eet | Drink | Shop | Catering
Markt 27 6811 CH Arnhem 
Geopend woensdag t/m zondag
http://www.first-eet.nl/