Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Duurzaam plekje
Freelodge Village
4-persoons lodges
1 - 6 personen
vanaf € 99 per nacht
Ga naar de website

Houten lodges in de Tuinen van West bij Amsterdam

Freelodge Village is een uniek concept in de Tuinen van West, een groen gebied in het stadsdeel Amsterdam Nieuw-West. Een oase van rust, natuur én gratis parkeren op een half uurtje fietsen (of met de bus) van het centrum van Amsterdam. Na een gezellige, maar waarschijnlijk ook vermoeiende dag in de stad is dit precies wat je nodig hebt. Schoenen uit, voeten omhoog, wijntje… Hier is het heerlijk bijkomen.

Overnachten in een 4-persoons Freelodge

De Freelodges zijn gebouwd met Nederlands hout, afkomstig van Landgoed Welna op de Veluwe. Het interieur is hip en zoveel mogelijk vintage, elke lodge heeft dus een unieke inrichting. Qua indeling zijn ze alle zes hetzelfde: twee slaapkamers, een badkamer, apart toilet, open keuken en een woonkamer met houtkachel en openslaande deuren naar het terras. De zevende lodge is ingericht met een (semi) professionele keuken en is bij uitstek geschikt voor kookworkshops, vergaderingen, etentjes en feestjes. Deze ‘Masterlodge’ heeft een extra groot terras en, voor het geval je er ook wilt overnachten, een slaapkamer met tweepersoonsbed.

Weekendje weg of stedentrip Amsterdam

Freelodge Village is een relaxplek waar kinderen heerlijk kunnen spelen, rennen en ravotten. Wissel de gezellige drukte in de stad af met uitstapjes in de natuur. Huur een fiets voor een ritje door de polder, ga op ontdekking tijdens een wandeling in de Tuinen van West of stap in een kano. Het groengebied is rijk aan moestuinen, bloemenweides, dieren in de wei… Ook leuk: op 200 meter lopen ligt de Fruittuin, hier mag je zelf fruit plukken en eitjes rapen, kun je heerlijk lunchen en worden regelmatig activiteiten georganiseerd.

Lesje yoga, gevulde koelkast, kookworkshop, …

Het team van Freelodge Village zet met alle plezier een stapje extra. Zin in een lesje yoga in de buitenlucht, een kookworkshop, op zoek naar een oppas voor de kinderen, een gevulde koelkast bij aankomst of een wasje die gedraaid moet worden? Ze helpen je graag.

Ga naar de website


Freelodge Village Nico Broekhuysenweg 8A, 1067 HT Amsterdam

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: