Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Gasterie Lieve Hemel
Charmehotel & boutique appartementen
2 - 16 personen
vanaf € 79 per nacht

Charmehotel met mediterraan karakter

Gasterie Lieve Hemel, dat is proeven van Frankrijk, maar dan in Nederland! Zodra je aankomt bij de karaktervolle boerderij in het Limburgse Sevenum waan je je in Frankrijk. De lavendelkleurige luiken, de bistro stoeltjes in de tuin, druivenranken, de brocante bankjes, alles ademt Frankrijk.

Overnachten in Franse sferen

Gasterie Lieve Hemel telt vijf karaktervolle gastenkamers, elke kamer draagt de naam van een hemelse wijnsoort.  De kamers zijn luxe ingericht met brocante meubels, in de loop der jaren door Marcel en Heidy verzameld op marktjes in Frankrijk. De meubels en accessoires zijn de perfecte mix tussen oud en nieuw. Een aantal kamers heeft zelfs een bad op pootjes. Je wordt omringd door zacht linnen, kroonluchters, blauwe tinten, nostalgie, Franse charme en brocante.

Boutique appartementen

Liever alles voor jezelf? Appartement Maison du Jardin is een knus plekje met houtkachel voor twee volwassenen en twee kinderen, met uitzicht over de tuin en de zwemvijver. Kinderen slapen in de toffe ‘bedkast’. Mon Rève is een boutique appartement voor zes personen met comfortabele boxsprings, een master bedroom met bad op pootjes, grote woonkamer, een houtkachel en een open keuken. Een heerlijke plek om samen met je gezin te genieten van rust, privacy en natuurlijk elkaar.

Joie de vivre

Lieve Hemel is eigenlijk een kleinschalig charmehotel. Je komt hier niet alleen voor logies & ontbijt. Een paar avonden per week kun je aanschuiven bij de gastentafel. Laat je verrassen door gastvrouw Heidy of gastheer Henk, ze koken met een Frans tintje, puur en met seizoensproducten. Van de Wijn&Amuse, Bubbels&Beetjes of het Bourgondisch Plankje begin je spontaan te watertanden. Op een lome zonnige middag, met een hapje en een hemels glaasje wijn erbij. In de zon op het terras of juist in de schaduw onder de boom. Het echte joie de vivre gevoel! Dit is leven… mij hoor je niet meer!Sauna & Dutch tub

Reserveer een avond de sauna met Dutch tub, voor privé gebruik. Desgewenst met Hemelse wijn & hapjes!Gasterie Lieve Hemel De Hees 32 Sevenum

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: