Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Algarve Safari Lodge
Safaritenten met privé zwembad
2 - 8 personen
vanaf € 525 per week

Glamping in de Algarve

Algarve Safari Lodge: een stukje Afrika in Portugal. Glamping in luxe safaritenten in het hart van de Algarve, op slechts 25 minuten van het strand. Met alle comfort en een privé zwembad.

Relaxen in een safaritent

De Algarve Safari Lodge heeft acht safaritenten te huur voor een heerlijke, luxe vakantie. Wim en Sophie hebben na jaren van reizen hun hart verloren aan dit stukje Afrika in Portugal. Temidden van wijngaarden, fruitbomen en wilde bloemen vind je hun vakantieparadijs, bestaande uit comfortabel ingerichte safari lodgetenten met elk een eigen zwembad! Slapen op heerlijke bedden, wakker worden van de geluiden van de natuur. Overdag genieten van de Portugese zon, ’s avonds naar de sterren staren, ravotten in de natuur, zwemmen in je eigen zwembad, druiven plukken in de wijngaard.

De Riverlodge bestaat uit twee tenten, voor 4 tot 8 personen, gelegen in een olijfgaard vlakbij de rivier. Er is een apart sanitairgebouw in Afrikaanse stijl, een buitenkeuken met lange tafel en als extra een openlucht douche! Hou je van pure luxe dan zijn de Safari Lodge, Serengeti Lodge, African Lodge, Amboseli Lodge, Samburu Lodge, Tsavo Lodge en de Masaï Mara Lodge een goede keuze. Twee slaapkamers, eigen (buiten-)keuken, living en badkamer, voor 2 tot 6 personen. Je kunt zelfs buiten slapen op de lounge(bed)bank.

Gunstige ligging

Voor kinderen is het hier ook een paradijs! Naar hartelust spelen, ravotten, tennissen of zwemmen. In de omgeving liggen mooie dorpen, historische stadjes en binnen een half uur rijden liggen prachtige stranden.

Geen betere plaats om je batterijen weer op te laden!

Bezig...
Ga naar de website


Algarve Safari Lodge S.B.de Messines

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: