Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Le Chêne Perché
Boomhut
2 - 8 personen
vanaf € 95 per nacht
Ga naar de website

Boomhut in de Franse Ardennen

Wil je een keer iets anders dan anders en ben je klaar voor een nieuw avontuur? Ga hoog de bomen in en slaap in een van de boomhutten van Le Chêne Perché in de Franse Ardennen.

Bijzonder overnachten in de boom

In het noorden van Frankrijk vind je het domein van Le Chêne Perché, bestaande uit vijf boomhutten en een klimparcours. Er zijn boomhutten in diverse maten en op verschillende hoogtes. Romantiek voor twee in de 16 meter hoge Canopée of dikke pret voor het hele gezin in ‘Ruche’ op slechts 2 meter hoogte. De familie boomhut is geschikt voor 8 personen en voor alle leeftijden. Bij de overige boomhutten bepaalt de hoogte de minimum leeftijd. De boomhutten liggen aan de rand van een groot natuurpark, vlak buiten Signy L’Abbaye. Drie hutten liggen aan de bosrand, met geweldig uitzicht over de glooiende heuvels van de Franse Ardennen. De overige twee hutten liggen verstopt in het bos. Je bent hier alleen op de wereld, hoort en ziet niemand, behalve de vogels in de bomen…

Dromen hoog in de bomen

De nieuwste aanwinst bij Le Chêne Perché is de Héronnière, op 12 meter hoogte. Je bereikt de boomhut door twee lange hangbruggen. Een avontuur op zich om er te komen! ’s Ochtends bij het ontwaken staat het ontbijt in een mand voor je klaar, je hoeft de vers gebakken croissantjes alleen maar even omhoog te hijsen. Wanneer hier iemand tegen je zegt ‘je kunt de boom in’, zeg dan volmondig JA!

Ga naar de website


Le Chêne Perché Domaine de la Vénerie 08460 Signy l'Abbaye

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: