Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Casa del Mundo
Kleinschalig vakantieresort
2 - 5 personen
vanaf € 120 per 2 nachten

Vakantie bij de Costa Blanca

Casa del Mundo, een paradijs in de bergen, in het binnenland van de Costa Blanca. Een kleinschalig vakantiedomein met o.a. woonwagens en safaritenten waar jong en oud zich thuis voelen. Een werelds glampingadres voor een gezins- en/of sportieve vakantie!

Glamping in alle vormen

Bij aankomst op het grote terrein vallen direct de kleurrijke en bijzondere accommodaties op. Bij Casa del Mundo is het origineel overnachten; in zigeuner woonwagens, een Indonesisch rijsthuis of in safarilodges. Ze hebben wereldse namen als Balkan, Bosporus, Kenia en Zambia. De sfeer is hier ontspannen en gemoedelijk. Casa del Mundo heeft een goed restaurant en gasten kunnen gezellig aanschuiven aan lange tafels. Overdag in alle rust ontspannen aan het zwembad (met een heerlijk boek uit de bibliotheek), ’s avonds genieten van een culinaire wereldreis.

In de omgeving

Wil je niet alleen lekker luieren op vakantie? Er zijn hier veel mogelijkheden om je grenzen te verleggen. Je kunt mountainbiken, canyoning en wandelen, direct vanaf Casa del Mundo. Het bergplaatsje Tibi, met witte huizen en nauwe straten, ligt op steenworp afstand.

Bezig...
Ga naar de website
Groepsreizen

Casa del Mundo is ook af te huren als groepsaccommodatie, voor 10-40 personen. Eigenaren Beppie en Jos helpen je graag met een programma op maat.Casa del Mundo Partida Torresellas 47 03109 Tibi

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: