Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Club les Ormes
Lodges en safaritenten
2 - 6 personen
vanaf € 690 per week

Een vakantieparadijs voor kinderen

Club les Ormes in Zuid-Frankrijk is een kindvriendelijk vakantiedomein, waar je vakantie viert met andere (jonge) ouders, waar kinderen vrijuit kunnen spelen in een veilige omgeving en waar je ook nog eens rust & ruimte ervaart.

Comfort & Charme Lodges

Club les Ormes onderscheidt zich van andere vakantieparken door de ruime opzet met veel groen. De lodges en luxe safaritenten staan echt ver uit elkaar, rond een groot (speel-)veld met struiken voor de nodige privacy. Kies uit een verblijf in Comfort Lodges of Charme Lodges. De Comfort Lodges hebben een eenvoudige inrichting, maar wel met comfort. De Charme Lodges zijn van binnen mooi gestyled, wit geverfd en hebben een typisch Frans brocante karakter (onze voorkeur!). Zij hebben fijn tuinmeubilair, zodat je comfortabel kunt genieten van je vakantie. De luxe safaritenten staan op een apart veld, zijn sfeervol ingericht en hebben eigen sanitair.

De Courbe

Nieuw op het domein is de Courbe (ofwel de bocht), een bijzonder vormgegeven accommodatie. Ze staan aan de rand van het park en hebben een grote raampartij waardoor binnen & buiten in elkaar over lijken te gaan. Dit huis is bij kinderen favoriet, met speelkamer en binnen glijbaan!

Restaurant, speeltuin en zwembad

Kinderen vinden elkaar snel, waardoor je als ouders ook toe komt aan rust en elkaar. Zin in gezelschap? Bij het zwembad, de speeltuin en het restaurant (op loopafstand van de accommodaties) vinden ongedwongen ontmoetingen plaats met andere ouders. De eigenaren van Club les Ormes (Jan & Rianne, Bas & Mandy) verrassen je graag met kleine extra’s en oprechte gastvrijheid. Het restaurant is dagelijks geopend en heeft een smaakvolle keuken met verse en biologische producten. Proef aan de rand van het zwembad de verse smoothies, shakes, heerlijke lunchgerechten… of de kleine gerechten bij de borrel. 1 x per week geniet je van Franse crêpes van de Crêperie, die elke week ergens anders neerstrijkt op het terrein.

Trekkersveld

Dit bijzondere plekje wil je natuurlijk graag met anderen delen. Zijn je vrienden of ouders in de buurt? Ze zijn welkom op het trekkersveld met schaduwrijke plekken en ruime faciliteiten.

Bezig...
Ga naar de website
Junioren welkom!

Voor de oudere kinderen (junioren) heeft Club les Ormes iets leuks; de Junior Caravan. Dat is loungen en slapen in je eigen caravan, naast de lodge van je ouders.Club les Ormes LD Pré de Courbe 47210 St. Etienne de Villeréal

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: