Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Dinserhof Boerenbed
Boerenbed safaritenten
1 - 6 personen
vanaf € 199 per midweek
Ga naar de website

Glamping in Noord-Duitsland, nabij Rügen

Boerderij Dinserhof ligt op een prachtige locatie, in het noorden van Duitsland. Jörg en Britta hebben de boerderij opgeknapt en zijn hier gesetteld om hun droom, een zelfvoorzienende levensstijl, te verwezenlijken. Maak kennis met het boerenleven en oogst samen met Britta groenten en kruiden uit de tuin voor een lekkere maaltijd. Help met het verzorgen van de dieren, het zijn er veel… Schotse hooglanders, paarden en pony’s, varkens, ezels, geiten, konijnen, een hond en een kat. Een gezellige beestenboel!

Compleet ingerichte safaritenten

Bij aankomst op de boerderij kan de vakantie meteen beginnen. Er staan sfeervol ingerichte safaritenten van het Boerenbed. De BoerenBed tent is geschikt voor zes personen en is ingericht met comfortabele bedden, een zithoek, toilet, kookkachel, barbecue en lounge stoelen. De HeerenBoer tent is nog iets luxer met als extra een eigen douche en een veranda voor de tent. Handdoeken liggen klaar, de bedden zijn opgemaakt en jij kunt meteen zorgeloos genieten. Heerlijk!

Rust, ruimte en Rügen

Tijdens je glamping vakantie krijg je de kans om even écht tot rust te komen. Zin in gezelligheid? Zoek de boer of boerin op voor een gezellig praatje of help met klusjes op de boerderij. Geniet van de ruimte om je heen, kijk uit over het weidse uitzicht en maak kennis met de dieren. In de nabije omgeving van de boerderij is veel te zien en beleven. De stranden van Rügen en Zingst vind je op nog geen half uur rijden en het historische centrum van Stralsund ligt om de hoek. Ideaal!

Ga naar de website
Ontbijt

Jörg haalt elke ochtend verse broodjes bij de bakker. 's Avonds even je bestelling doorgeven en je kunt de volgende morgen heerlijk ontbijten!Dinserhof Boerenbed Mecklenburg-Vorpommern, Altenpleen, D-18445

Thema's uit dit plekje