Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Boerenbed Hilserhof
safaritenten
1 - 6 personen
vanaf € 199 per weekend
Ga naar de website

Glamping in het Zwarte Woud

Hilserhof, de boerderij van Bernd en Barbara, staat midden in de natuur in het Duitse Zwarte Woud. Door de ligging in natuurpark Südschwarzwald word je omringd door steile hellingen, diepe valleien, 16 hectare grasland en 14 hectare bos. Een paradijs voor natuurliefhebbers! Bij aankomst staat de beestenboel al op je te wachten. Koeien, stieren, kalveren, varkens, kippen en… favoriet bij de kinderen; paarden, geiten en konijntjes.

Luxe safaritenten

Op de boerderij in het zuidwesten van Duitsland ben je aan het juiste adres voor een echte glamping vakantie. Bij aankomst staat er een compleet ingerichte safaritent van het Boerenbed op je te wachten. De BoerenBed tent heeft slaapplaats voor 6 personen, een eigen toilet, kookkachel en barbecue om te koken en een gezellig woongedeelte met een eettafel en bank. De HeerenBoer tent heeft als extra een privé douche bij de tent en een veranda. Als je na een goede nachtrust ontwaakt met het fluiten van de vogels en de geur van natuur wandel je op je gemakje naar de boerderijwinkel. Heerlijke streekproducten en zelfgebakken brood, rechtstreeks uit de steenoven. Het ontbijt kan beginnen!

Ontspannen & genieten

Tijdens je verblijf op de boerderij draait het om ontspannen en genieten. Leef op jouw tempo, doe waar jij zin in hebt en wees blij met alles om je heen. Terwijl de kinderen ‘s morgens de boerin helpen met voeren drink jij rustig een kop koffie, neem je een frisse douche en denk je na over de mooie dag die gaat komen. Bezoek de watervallen van Triberg, maak een mooie wandeling en voer de eekhoorns. Laat je ’s avonds een keer adviseren door Barbara en ga eten in een traditioneel Duits restaurant waar wordt bediend in klederdracht. Maar, geniet ook zeker van rustige avonden bij de tent. Gezellig met elkaar, omringd door de mooie groene omgeving en met gezelschap van de beestenboel. Stook het vuur van de kookkachel op en maak samen iets lekkers klaar. Leuk en gezellig!

Ga naar de website
Trek eropuit!

Veel leuke plekken in Zwitserland en Frankrijk zijn goed te bereiken vanaf de camping. Tijd om op avontuur te gaan!Boerenbed Hilserhof Baden-Württemberg, Triberg im Schwarzwald, D-78098

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: