Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Landrijk de Reesprong
Safaritenten en Bungalow Farm Lodge
1 - 6 personen
vanaf € 299 per weekend

Genieten van én luxe én het boerderijleven

Landrijk de Reesprong ligt in het bosrijke Twente, vlakbij de Duitse grens. Ben jij op zoek naar de leukste glamping familievakantie? Op de boerderij van Herald en Bonita staan luxe safaritenten en farm lodges voor je klaar, middenin de weilanden met koeien om je heen! Hier ervaar je het pure boerenleven, terwijl je geniet van rust, ruimte en de omringende natuur.

Glamping in een safaritent bij Landrijk de Reesprong

Glamping is kamperen met de luxe van een hotel. En dat hebben Herald en Bonita maar al te goed begrepen. De safaritenten zijn voorzien van echt alle luxe! Een zithoek, eethoek, kachel, televie, WiFi, vaatwasmachine, privé sanitair, veranda… zal ik nog even doorgaan of ga je het zelf ervaren?

Bungalow Farm Lodge

Nieuw bij Landrijk de Reesprong is de Bungalow Farm Lodge, die in de wei voor je klaar staat. Een natuurhuisje met privé badkamer, een goed uitgeruste keuken met vaatwasser, twee slaapkamers (met een tweepersoonsbed en een stapelbed voor drie personen) een gezellige zithoek en op de veranda een heerlijke hangstoel om uren over de weilanden te staren naar de voorbij springende konijnen, de loom grazende koeien en wie goed oplet ziet ook de reeën. Door de vele ramen lijken binnen en buiten in elkaar over te gaan.

Zoveel meer dan alleen logeren!

Wanneer je komt logeren op de boerderij wachten je vele extra’s bij je verblijf: een warm welkom met koffie/thee, limonade en wat lekkers, opgemaakte bedden, er is speelgoed aanwezig voor de kinderen en een geweldig uitzicht krijg je er zomaar bij. Een actieve rondleiding is inbegrepen. Je krijgt je eigen overal om mee te helpen op de boerderij. Samen met de boer koeien voeren, melken en het voer binnenhalen met de tractor. ’s Morgens je eigen eitjes rapen voor bij het ontbijt. Wie dol is op dieren mag ook een eigen dier verzorgen. Melk je eigen koe en geef hem goed te eten. En wat dacht je van een eigen konijn bij je vakantiehuisje.

Daarnaast zijn er leuke pakketten te reserveren en zijn er fietsen te huur. Wat dacht je van een kampvuurpakket, boerensoeppakket voor boven het kampvuur of een pannenkoekenpakket? Oh, ik vergeet een boerendiploma halen, wilde bloemen plukken, hutten bouwen, skelter rijden en in de strohut spelen…. Wat je ook gaat doen, genieten wordt het gegarandeerd én een belevenis bij Landrijk de Reesprong!

Bezig...
Ga naar de website
Landrijk de Reesprong Alsteedseweg 10B 7481 RV Buurse

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: