Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Duurzaam plekje
Persoonlijk getest
Loveland Farm
Glamping in dome
1 - 6 personen
vanaf € 110 per nacht
Ga naar de website

Glamping vlakbij zee

De Loveland Farm ligt aan de westkust van Devon, op ruim een kilometer van zee, niet ver van Cornwall. Alleen al voor de naam wil je naar dit bijzondere glampingadres waar je overnacht in pods ofwel domes. Romantiek voor twee of plezier voor het hele gezin.

Transparante tenten

Vlakbij de ruige kust en de vuurtoren van Hartland ligt de Loveland Farm, een boerderij met op het erf prachtige domes, ookwel pods. Echte blikvangers deze halfronde tenten, waarvan 1 kant transparant is. Voor 2 tot 6 personen. Romantisch als je samen bent, zeker met het houtkacheltje erbij. En stoer met je kinderen. Want heb je ooit een tipitent in een dome gezien met daarin een bed? Ooit zo’n groot raam gehad? Kijk eens goed rond en ontdek surfboards aan de wand en het unieke uitzicht over het land. Na een nacht onder de sterren maak je het ontbijt in je eigen keuken. Maak een Engels ontbijtje klaar en geniet in de ochtendzon op het terras van je koffie. Liever verwend worden met een ontbijt? Bestel een mand bij Karina of ga naar de nabijgelegen Tearoom Docton Mill Gardens voor een cream tea tussen de bloemen.

Het verrassende van het verblijf bij de duurzame Loveland Farm zijn niet alleen de bijzondere domes, maar ook de omgeving en de verborgen parels die hier te vinden zijn. Laat je leiden door de tips van Loveland Farm en je komt op de mooiste plekjes.

De westkust van Devon

Vlakbij de Loveland Farm ligt de Hartland vuurtoren, bereikbaar door een mooie wandeling langs de kust. Of rijd naar Welcombe Mouth Beach, waar je over een onverharde weg rijdt totdat je bijna op het strand staat. Een spectaculair mooie baai ligt voor je, met zandstrand en grillige rotsen als het eb is en een waterval die op het strand uitkomt. Wandel over het strand en over de rotsen en stil vervolgens je trek bij The Old Smitty Inn, een authentieke verrassing op het platteland. Bezoek ook zeker het idyllische dorpje Clovelly en ga ’s avonds dineren bij Pattard Kitchen, een restaurant wat je zelf nooit zou vinden. Gelukkig is daar Karina met haar gouden tips! Pattard Kitchen is een Scandinavisch restaurant op het platteland, waar vast en zeker binnenkort een Michelin ster aan toegekend wordt.

Ga naar de website


Loveland Farm Hartland Devon EX39 6AT

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: