Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Safaritenten Lunsford Farm
Boerenbed
1 - 6 personen
vanaf € 350 per midweek
Ga naar de website

Glamping op de boerderij

Lunsford Farm is een familiebedrijf met schapen en koeien, gelegen in het Engelse East Sussex. Stap in Duinkerke op de boot, kom aan in Dover en binnen een half uurtje rijden sta je op de boerderij. Boer Andrew heet je van harte welkom en staat te popelen om je alles te laten zien, niet alleen het veebedrijf maar ook de prachtige omgeving.

Safaritent met zeezicht

Aan de rand van het terrein staan vier Boerenbed tenten. Een unieke combinatie; kennis maken met het boerenleven en tegelijk de Engelse kust ontdekken. De tenten zijn compleet ingericht met slaapplaats voor maximaal zes personen. Een houten vloer, eigen toilet, kookkachel, barbecue en een lekkere zithoek staan bij aankomst op je te wachten. Extra bijzonder is het uitzicht over zee vanuit de tent. Zie je jezelf al zitten? ’s Avonds buiten, in een lekkere ligstoel met een goed glas wijn, kijkend hoe de zon in het water zakt… Een beeld om bij weg te dromen.

Natuur & cultuur

Tijdens de rondleiding over het erf vertelt Andrew over de boerderij, de dieren, de omgeving en de historie. De kinderen zal je niet veel zien tijdens de vakantie; het bos is veel te leuk! Als ze zijn uitgespeeld mogen ze eieren rapen in het kippenhok en helpen met de klusjes op de boerderij. Leuk en leerzaam! Ga zelf ook op avontuur en wandel richting het strand. Bewonder de historische gebouwen, passeer eeuwenoude weidevelden en moerassen met bedreigde diersoorten en maak een lange wandeling langs de kust. Maak een uitstapje naar de stad Winchelsea en breng een bezoek aan de middeleeuwse wijnkelders die zich onder de straten bevinden. Bijzonder indrukwekkend!

Ga naar de website
Even écht ontspannen?

Vraag naar de mogelijkheden voor een voetreflex- of relaxmassage.Safaritenten Lunsford Farm East Sussex, Pett, TN35 4HH

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: