Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Tepee Valley Campsite
Yurt, dome, tipi en pipowagen
1 - 5 personen
vanaf € 115 per nacht

Glamping in Noord-Ierland

Tepee Valley Campsite ligt in de groene heuvels van Noord-Ierland, een bijzondere glamping nabij de stad Armagh. Logeer in een yurt, Shepherds Hut, pipowagen of unieke dome tent.

Comfortabel kamperen

Niet alleen de Causeway Coastal in Noord-Ierland is de moeite waard om te bezoeken. Maak je rondreis compleet door terug te rijden naar Belfast via de groene heuvels en verblijf ook een nacht bij Tepee Valley Campsite, in county Armagh. In het glooiende landschap vind je de campsite van Linda & Kenny, met de leukste glamping accommodaties van Noord-Ierland. Het wordt nog moeilijk kiezen uit het aanbod. Kom je voor een romantisch verblijf, kies dan voor de dome tent met houtkachel, Shepherds hut (gebouwd door Kenny) of de toffe pipowagen. Reis je met je gezin dan is een van de yurts een goede optie. Linda heeft alle accommodaties met veel smaak en gevoel ingericht. Een spijlenbed, houtkachel, kussentjes; een mix van romantiek, brocante en modern. De accommodaties liggen op een heuvel, met fantastisch uitzicht over de omgeving.

Armagh en omgeving 

De natuur is in deze regio de grootste trekpleister. Het liefst zit je dan ook de hele dag voor je yurt, dome of pipowagen over de heuvels te staren en maak je een wandelingetje in de omgeving. Wil je iets meer, bezoek dan het stadje Armagh op 20 min. rijden van de campsite. Niet groot, wel charmant. En met een aantal goede restaurants, waaronder onze favoriet Uluru. 

Bezig...
Ga naar de website


Tepee Valley Campsite 20 Shanecrackan Road Markethill

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: