Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Vinha Da Manta
Luxe lodgetenten
1 - 5 personen
vanaf € 90 per nacht

Een kleinschalig canvashotel in Portugal

Vinha Da Manta in Portugal is moeilijk in een paar zinnen te omschrijven. Deze plek midden in de natuur, aan de rand van natuurgebied Serra de Estrela, moet je voelen, proeven, ervaren, beleven…

Verstopt in de natuur

Menno & Jacqueline hebben een plek gecreëerd waar ze zelf ook graag op vakantie zouden gaan. Intiem, luxe, persoonlijk, omringd door natuur, met veel ruimte en privacy. Gezelligheid die je op kunt zoeken, rust wanneer je wilt. De combinatie met lekker en gezond eten (Menno kookt de sterren van de hemel) maakt Vinha Da Manta tot dé plek voor levensgenieters.

Een luxe canvas hotel

Je overnacht in een van de acht lichte canvas lodges. De witte lodges liggen ver uit elkaar, bieden 100% privacy en alle faciliteiten voor een onbezorgd verblijf. Uitstekende bedden (een tweepersoonsbed en een groot stapelbed), een mooie buiten badkamer, een volledig ingerichte keuken en een veranda met spectaculair zicht over de groene en stille vallei. Het restaurant en het natuurzwembad liggen op loopafstand van elke lodge. 

Rust met de hoofdletter R

Ontwaken door de eerste zonnestralen, loungen op de veranda, luieren in de hangmat, ontspannen bij het zwembad, een hapje en een drankje tussendoor.  Zin om actief te doen? Het mooie natuurgebied nodigt uit tot lange wandelingen en paardrijritten. In de authentieke dorpjes in de buurt proef je Portugal en ervaar je gastvrijheid.

Vakantie in haar beste vorm!

Bezig...
Ga naar de website


Vinha Da Manta Quinta Do Barata 6300-095 Faia, Guarda

Thema's uit dit plekje