Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
WaterLodge
Glamping op water
1 - 8 personen
vanaf € 290 per weekend

Een bijzondere (kampeer-)ervaring

Bijzonder overnachten in Brabant in een sfeervolle WaterLodge, een safaritent óp het water met plaats voor 8 personen. Ben jij op zoek naar een originele en luxe accommodatie? Ga dan naar Recreatiepark TerSpegelt in de Brabantse Kempen.

Een WaterLodge óp het water

Een weekendje weg of vakantie vieren in een WaterLodge betekent super-de-luxe overnachten óp het water. Lekker bungelen in je hangmat boven het water met uitzicht over de recreatieplas. Of zittend op je eigen veranda spartelen met je voeten in het water. Dat is kamperen…. maar dan net even anders! De WaterLodges hebben een mooie locatie aan de rand van het park, met alle faciliteiten en voorzieningen van het park binnen handbereik.

Super-de-luxe kamperen

Wees gerust, je ligt niet te dobberen… De WaterLodges zijn op een stevig plateau gebouwd en bestaan uit twee verdiepingen. Je hebt de luxe van een eigen badkamer met douche en toilet. De keuken heeft een vaatwasser, magnetron, koelkast en Nespresso apparaat. In het woongedeelte is een TV aanwezig, een relaxte loungehoek en aparte eettafel, en er is zelfs verwarming! De WaterLodge beschikt over een ouderslaapkamer, een bedstede voor twee personen en op de bovenverdieping staan vier aparte bedden. Op het houten terras, met aanlegsteiger, staan een picknicktafel en een loungebank. Eindeloos staren over het water, een beetje weg dromen in het hangnet, naar de sterren staren en luisteren naar de eenden en watervogels… Wat wil je nog meer?

Bezig...
Ga naar de website


WaterLodge Postelseweg 88 5521 RD Eersel

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: