Even geduld...
Schrijf een recensie
Ibiza Blue
Gezellig interieur
Caravan Ibiza Blue
Licht en zonnig
4-persoons caravan
Met potten en pannen
Comfortabele zithoek
Ibiza Blue
Gezellig interieur
Caravan Ibiza Blue
Licht en zonnig
4-persoons caravan
Met potten en pannen
Comfortabele zithoek
Pin
Marleen ontdekt

Huisje op Wielen

Gepimpte caravans

Huisje op Wielen
Gepimpte caravans

2-4 personen
vanaf € 100 per nacht

Verhuur van hippe caravans

Huisje op Wielen verhuurt hippe, kleurrlijke caravans die zo ingericht zijn dat jij alleen maar je koffer mee hoeft te nemen! Ga je op stap met de Ibiza Blue, de Pretty Pink of wordt het de Green Village op wielen? Ze zijn alledrie stylisch verantwoord, dus je mag gezien worden.

Hippe gepimpte caravans

Op vakantie met een gepimpte caravan, ingericht met praktische (handdoeken, pannenset), noodzakelijke (wc-papier), belangrijke, gezellige (kaarsen) en niet- altijd-nodig-maar-wel-leuke spullen (een dokersromannetje, spelletjes, Rituals producten). Lieve kanten gordijnen, zachte wollen kleedjes, gehaakte randjes en zoete pasteltinten; het interieur is perfect afgestemd. Bij Huisje op Wielen kan je de grote Ibiza Blue caravan huren, geschikt voor 4 personen, de Green Village caravan voor 3 personen of de Pretty Pink voor max. 3 personen. Je kunt de caravans per week, midweek, weekend of zelfs een dag huren. Er zit ook een fijn straalkacheltje in de caravans. Dus je kunt ook in het voor- of najaar fijn op pad zonder koude voeten te krijgen. 

Prik een datum en droom weg met deze caravan...

Wil je hier graag overnachten?
Vraag vrijblijvend de beschikbaarheid aan.


Ga naar de website
Tip!

Leuke campings in Brabant zijn o.a. Doe-boerderij/camping De Steenuil in Oirschot, glamping De Paal in Bergeijk en 't Goeie Leven in Eerde.Huisje op Wielen Best

Thema's uit dit plekje