Even geduld...
Lezen
Plekjes
Informatie
lezen
Plekjes
bekijken
Groepsaccommodaties
Wanneer je met een groep vrienden/vriendinnen of familie een weekendje weg gaat boeken of op vakantie wil gaan in Nederland, heb je rekening te houden met veel verschillende wensen en verwachtingen. Voor iedereen moet de groepsaccommodatie een plek zijn waar je je thuis voelt, een 'home away from home'. En die fijne huizen hebben wij voor je gevonden!

Unieke groepsaccommodaties in Nederland

Meer »

Groepsaccommodaties in alle soorten en maten

Je hoort en ziet het steeds vaker. Groepen vrienden/vriendinnen die samen een weekendje weg gaan, een reünie die op een bijzondere locatie wordt gehouden en de multi generation trend waarbij opa en oma mee op vakantie gaan. Groepsaccommodaties in Nederland zijn er in alle soorten en maten, van 6 tot 300 personen, maar zijn ze ook allemaal bijzonder?

Vergeet die stapelbedden: er zijn ook unieke groepsaccommodaties!

Denk jij bij een groepsaccommodatie aan stapelbedden, saaie eetzalen en woonkamers met hufterproof meubilair? Dat hoeft niet! Steeds meer groepshuizen in Nederland hebben een heel andere insteek, met een bijzondere en eigentijdse uitstraling. Hip en gezellig! Je moet ze alleen weten te vinden.

Groepsaccommodatie de Turfhoeke in Friesland.

Groepsaccommodaties van vakantieboerderij tot kasteel, hip en origineel

Er zijn veel verschillende groepsaccommodaties te vinden. Een klassiek voorbeeld van een groepshuis gecombineerd met een lekker landelijk gevoel is natuurlijk de vakantieboerderij. Maar er zijn ook kloosters, landhuizen, kastelen en schepen die zijn omgebouwd tot groepsaccommodatie.

Een keertje iets heel anders dan anders, hoe leuk is dat?! Glamping, logeren bij de boer, met elkaar kamperen en genieten van het buiten leven en buiten zijn. Zo doe je gegarandeerd bijzondere ervaringen op en geniet je van mooie momenten in elkaars samen zijn. Een vakantiehuis met een hot tub, een professionele keuken voor kookworkshops, de mogelijkheid om een kok in te huren… Bij onze unieke groepsaccommodaties vind je alles wat je zoekt, en meer!

Op zoek naar een rolstoelvriendelijk vakantiehuis?

Paarden staan te grazen voor het vakantiehuis op de Veluwe
Groepsaccommodaties bieden veel extra's.

Faciliteiten in de groepsaccommodaties

Behalve bedden, badkamers en een keuken hebben veel groepshuizen extra mogelijkheden te bieden waarmee je je geen moment verveelt. Daarbij kun je denken aan een speeltuin of overdekte speelplek met bijvoorbeeld tafelvoetbal of tafeltennis. Ook is het vaak mogelijk om je verblijf te combineren met activiteiten zoals een wandel- of fietstocht, of met een puzzeltocht in een lelijke eend. Het loont zeker de moeite om hier bij het boeken naar te vragen, want de bijzonder plekje eigenaars weten precies waarmee ze jullie verblijf compleet kunnen maken.

Groepshuizen voor grote en kleine groepen in Nederland

Je hoeft trouwens niet meteen een scoutinggroep of voetbalclub te zijn om te profiteren van alle leuke groepsaccommodaties die er zijn. Ook kleinere groepen kunnen terecht in deze huizen. Dus verzamel je vrienden of familieleden en kies samen een fijne plek. Als je de kosten deelt, kan dat zelfs voordeliger zijn dan meerdere kleine vakantiewoningen boeken.

Bekijk ook de mooiste XXL vakantiehuizen
Unieke groepsaccommodaties in Nederland

Groepsaccommodaties die voldoen aan ieders verwachtingen? Ontdek deze sfeervolle en hippe vakantiehuizen voor vrienden, reünie of familie.