Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Bödefeld Bleibe
26-persoons vakantiewoning
12 - 26 personen
vanaf € 28 per persoon

26-persoons vakantiehuis nabij Winterberg

Vakantiehuis Bödefeld van Bleibe is een hippe groepsaccommodatie in het gelijknamige vakwerkdorp in het Duitse Sauerland. De oude boerderij is omgetoverd tot een eigentijdse plek voor verschillende gelegenheden. Een groter contrast is niet mogelijk, van buiten een authentiek vakwerkhuis, van binnen een modern interieur. Een prachtig huis voor een weekend weg met familie of vrienden maar ook voor een workshop, yogaweek of seminar.

Groepshuis met zwembad en sauna

Het is vooral het mooie en lichte interieur wat deze groepsaccommodatie zo fijn maakt. Helemaal van deze tijd en overal aan gedacht. De luxe apparatuur in de ruime open keuken staat er in tweevoud, de aangrenzende eetkamer met houtkachel is om te toveren tot een zaal voor maximaal 26 personen. Presentatie apparatuur is aanwezig. Vanuit de eetkamer loop je zo de tuin met zwembad, terrassen, zandbak, schommel en een oude boomgaard in. Alle ingrediënten die een zomerse dag onvergetelijk maken! Het huis heeft negen slaapkamers met plek voor 26 personen. Verder zijn er zeven badkamers, een sauna en twee extra toiletten.

Zomer- & wintervakantie in het Sauerland

Zowel in de zomer als winter is het vakantiehuis een fijne uitvalsbasis. Direct achter het huis beginnen wandelpaden die je leiden door de mooie omgeving. In de winter is er mogelijkheid om te skiën en langlaufen en er is een heuvel om vanaf te sleeën, gegarandeerd een succes bij de kinderen! Winterberg, met een brede variatie aan zomer- en winteractiviteiten ligt op slechts 15 minuten van de woning evenals drie verschillende golfbanen. Keuze genoeg!

Bezig...
Ga naar de website
Organiseer een workshop!

Op de bovenste verdieping vind je een grote ruimte die perfect is voor bijvoorbeeld een yoga- of meditatieworkshop.Bödefeld Bleibe Graf-Gottfried-Straße 5, 57392 Schmallenberg

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: