Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Boerderij De Rit
10-persoons vakantiehuis
2 - 10 personen
vanaf € 600 per weekend

Groepsaccommodatie in de Betuwe

Boerderij de Rit ligt in het Gelderse Zoelen, in de Betuwe temidden van de fruitbomen en weilanden. In het voorhuis van de authentieke Betuwse T-boerderij bevindt zich de gezellige groepsaccommodatie voor 10 personen. Een heerlijk huis voor groepen, gezinnen of een zakelijk verblijf.

Logeren tussen de fruitbomen

Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt en wacht een Betuwse lekkernij op je in de keuken. De boerderijwoning is van alle gemakken voorzien. Een goed uitgeruste keuken, een eetkamer met lange tafel, woonkamer met gashaard en openslaande tuindeuren. Een inpandige sauna, twee badkamers…. Ligstoelen staan bij mooi weer in het gras, er is een terras met 10 stoelen en een grote tafel. Barbecue is aanwezig, er staat een houtgestookte pizza oven en er hangt een hangmat in de boom. Comfortabel maar met behoud van de authentieke elementen. De sfeer van vroeger zie je terug in o.a. de prachtige schouw, oude waterpomp en authentieke tegelvloer.

Vakantie in elk seizoen

Elk seizoen bij Boerderij de Rit heeft zijn eigen charme. Tijdens de wintermaanden zit je gezellig met elkaar bij de haard. In het voorjaar geniet je van de mooie bloesems van de fruitbomen. Tijdens de zomer ontbijt je buiten op het terras in de zon en kun je, al genietend van een goed glas wijn, de zon zien ondergaan. De oogsttijd, in de herfst, brengt een gezellige drukte mee.

Mobipers en notenpers

Het warme ontvangst van gastvrouw Melissa geeft een gouden randje aan je verblijf! Haar enthousiasme en hartelijkheid werken aanstekelijk. Melissa geeft je graag een rondleiding op de boerderij. In het achterhuis van de boerderij bevindt zich een ambachtelijke notenperserij. In de schuur er naast zit Mobipers, een appelpers, waar mensen uit het hele land hun appels en peren tot heerlijk sap laten persen. Zeker even proeven!Boerderij De Rit Retsezijstraat 6 4011 JP Zoelen

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: