Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Duurzaam plekje
Honden welkom
Rolstoelvriendelijk
De Pollepleats
Groepsaccommodatie
20 - 60 personen
vanaf € 80 p.p. per 2 nachten

Luxe groepsverblijf in Friesland

De Pollepleats in Friesland is een unieke locatie, direct aan het water. Een bijzondere plek voor een familieweekend, reünie met vrienden…

Groepsaccommodatie aan het water

De Pollepleats is een luxe groepsaccommodatie, waar maximaal 60 personen kunnen overnachten. Een familie- of vriendenweekend, een bedrijfsuitje of blijven slapen na een trouwerij; de Pollepleats biedt voor ieder wat wils. Opgemaakte bedden bij aankomst, een gezellige, sfeervolle living met haard, wollen dekens en schapenvachtjes. Samen kokkerellen in de professionele keuken of je laten verwennen door een cateringservice. Een comfortabel, luxe en aangenaam verblijf met volop privacy en veel mogelijkheden voor activiteiten voor jong en oud. Volop genieten wanneer je met de fluisterbootjes, kano’s of zeilbootjes de Friese wateren verkent. Kinderen vermaken zich uren bij de tafelvoetbal en tafeltennis of buiten met de boerengolf en skelters op het ruime erf.

Luxe wellness bij de Pollepleats

Hoe heerlijk, de Pollepleats heeft een privé wellness. Op een wel heel bijzondere plek: een panorama sauna aan de waterkant. Vanuit de sauna kijk je uit over het meer. Na een verkwikkend stoombad koel je af in het meer, in een speciale infinity pool.

Feest, vergadering of bruiloft

Iets te vieren? Een verjaardag, jubileum, vergadering of bruiloft? De Pollepleats biedt arrangementen op maat. Ongestoord feesten, vergaderen en genieten!

Bezig...
Ga naar de website
De Pollepleats De Kat 20 8616 LB Westhem

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: