Even geduld...
Schrijf een recensie
De Pollepleats
Groepsaccommodatie
2 - 200 personen
vanaf € 135 per nacht

Luxe groepsverblijf in Friesland

De Pollepleats in Friesland is een unieke locatie, direct aan het water. Een bijzondere plek voor een vergadering, feest, bedrijfsuitje of bruiloft. Maar ook voor een familieweekend, reünie met vrienden…

Groepsaccommodatie

De Pollepleats is een luxe groepsaccommodatie, waar maximaal 60 personen kunnen overnachten. Een familie- of vriendenweekend, een bedrijfsuitje of blijven slapen na een trouwerij; de Pollepleats biedt voor ieder wat wils. Opgemaakte bedden bij aankomst, kokkerellen in de professionele keuken of je laten verwennen door een cateringservice. Een comfortabel, luxe en aangenaam verblijf met volop privacy en veel mogelijkheden voor activiteiten voor jong en oud. Volop genieten wanneer je met de fluisterbootjes, kano's of zeilbootjes de Friese wateren verkent. Kinderen vermaken zich uren bij de tafelvoetbal en tafeltennis of buiten met de boerengolf en skelters op het ruime erf.

Feest, vergadering of bruiloft

Iets te vieren? Een verjaardag, jubileum, vergadering of bruiloft? De Pollepleats biedt arrangementen op maat. Ongestoord feesten, vergaderen en genieten! 

Bezig...
Ga naar de website
De Pollepleats De Kat 20 8616 LB Westhem

Thema's uit dit plekje