Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Duurzaam plekje
Honden welkom
Persoonlijk getest
Ruigenhoek
12-persoons vakantiehuis
2 - 12 personen
vanaf € 995 per weekend

Fijne vakantiehuis bij zee

Vakantiehuis Ruigenhoek ligt vlakbij zee, aan de Zuid-Hollandse kust, precies tussen Noordwijk en Zandvoort in. Een heerlijk huis voor een familie- of vriendenweekend.

Ruigenhoek 13

Ruigenhoek 13 is ingericht als vakantievilla voor 12 personen. Het sfeervolle huis is modern en straalt luxe uit. Het vakantiehuis voelt als een warme deken en biedt vele extra’s.  Er zijn 5 slaapkamers, waarvan eentje op de begane grond, en 2 mooie badkamers. De ruime woonkamer heeft een gezellige gashaard, in de ruime keuken staat een lange eettafel. In de grote, omheinde tuin vind je een wellnesshoek met houtgestookte buitensauna en douche, een loungeterras, een buitenhaard en een jeu-de-boules-baan.

Dicht bij zee en strand

Zin om met elkaar even lekker uit te waaien? Stap de deur uit en in ruim 5 minuten sta je bij de ingang van natuurreservaat de Amsterdamse waterleidingduinen. Stap je nog even door, dan loop je in een uur naar het strand waar je gezellig kunt lunchen, borrelen of dineren bij Nederzandt. Noordwijk & Zandvoort liggen op 10 km afstand. De Keukenhof ligt bijna om de hoek en ook de Kagerplassen & Leiden liggen vlakbij. Genoeg te ondernemen met elkaar!Ruigenhoek Ruigenhoek 13, 2191 AG De Zilk

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: