Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Villa UitZicht
14-pers. groepsaccommodatie
6 - 14 personen
vanaf € 675 per weekend

Groepsaccommodatie met hot tub

Villa UitZicht – de naam zegt alles! Villa UitZicht is een luxe vakantievilla, een groepsverblijf voor 10-14 personen met een prachtig uitzicht over de weilanden rondom, volledig uit zicht voor de omgeving.

Ongestoord genieten

Groepsaccommodatie Villa UitZicht ligt in het Drentse Eesergroen, vlakbij het mooie dorp Borger. De modern ingerichte villa ligt aan een landweggetje (zandpad), omringd door landerijen. Volop privacy, rust en ruimte. Eigenaresse Emmy heeft de prachtige villa met rietgedekte kap, samen met een styliste ingericht en dat is te zien! Stoere meubelen, mooie vloerkleden, sfeervolle open haard, warme tinten op de muur, grote vazen, hippe woonaccessoires; alles is even mooi op elkaar afgestemd.

Met vrienden, familie of zakelijk

Villa UitZicht biedt plaats aan 10 tot 14 personen. Een vriendenweekend, familiereünie of een zakelijk verblijf? De villa is een heerlijke plek om te zijn! Verschillende terrassen in de tuin, lange tafels, lichte slaapkamers met veel kastruimte. Vijf slaapkamers en vier badkamers liggen verspreid over het landhuis en het naast gelegen gastenverblijf. Er is een recreatieruimte met poolbiljart, een tuin met een speeltoestel en een zalige houtgestookte hot tub. Over alles is nagedacht, je kunt hier ongestoord genieten van elkaar en de mooie omgeving. Tijdens je verblijf bij Villa Uitzicht kun je je ook laten verwennen door een huiskok, voor diner, lunch en kookworkshops.

Bezig...
Ga naar de websiteThema's uit dit plekje