Even geduld...
Schrijf een recensie
Boerderij de Rit
Eetkamer van de Rit
Voordeur de Rit
Doorkijk
Tuin
Raampje
Met sauna
Slaapkamer
4-persoons slaapkamer
Boerderij de Rit
Eetkamer van de Rit
Voordeur de Rit
Doorkijk
Tuin
Raampje
Met sauna
Slaapkamer
4-persoons slaapkamer
Pin
Marleen ontdekt

Boerderij De Rit

10-persoons vakantiehuis

Boerderij De Rit
10-persoons vakantiehuis

2-10 personen
vanaf € 600 per weekend

Groepsaccommodatie in de Betuwe

Boerderij de Rit ligt in het Gelderse Zoelen, in de Betuwe temidden van de fruitbomen en weilanden. In het voorhuis van de authentieke Betuwse T-boerderij bevindt zich de groepsaccommodatie voor 10 personen. Een heerlijk huis voor groepen, gezinnen of een zakelijk verblijf. Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt en wacht een Betuwse lekkernij op je in de keuken. De boerderijwoning is van alle gemakken voorzien. Een goed uitgeruste keuken, een eetkamer met lange tafel, woonkamer met gashaard en openslaande tuindeuren. Een inpandige sauna, twee badkamers.... Ligstoelen staan bij mooi weer in het gras, er is een terras met 10 stoelen en een grote tafel. Barbecue is aanwezig, er staat een houtgestookte pizza oven en er hangt een hangmat in de boom. Comfortabel maar met behoud van de authentieke elementen; een prachtige schouw, oude waterpomp, authentieke tegelvloer.

Vakantie in elk seizoen

Elk seizoen bij Boerderij de Rit heeft zijn eigen charme. Tijdens de wintermaanden zit je gezellig met elkaar bij de openhaard. In het voorjaar kun je genieten van de mooie bloesems van de fruitbomen. Tijdens de zomer ontbijt je buiten op het terras in de zon en kan je, al genietend van een goed glas wijn, de zon zien ondergaan. De oogsttijd, in de herfst, brengt een gezellige drukte mee. 

Mobipers en notenpers

Het warme ontvangst van gastvrouw Melissa geeft een gouden randje aan je verblijf! Haar enthousiasme en hartelijkheid werken aanstekelijk. Melissa geeft je graag een rondleiding op de boerderij. In het achterhuis van de boerderij bevindt zich een ambachtelijke notenperserij. In de schuur er naast zit Mobipers, een appelsapfabriek, waar mensen uit het hele land hun appels en peren tot heerlijk sap laten persen. Zeker even proeven!

Wil je hier graag overnachten?
Vraag vrijblijvend de beschikbaarheid aan.


Ga naar de website


Boerderij De Rit Retsezijstraat 6 4011 JP Zoelen

Thema's uit dit plekje