Even geduld...

Handlettering is helemaal hip & hot. Krijtborden, posters, leuke kaarten; je vindt ze in vele vormen en handschriften. Martine van Studio Suikerzoet organiseert in samenwerking met Femke van Hééérlijk een workshop handlettering, zodat jij zelf ook van die mooie teksten kunt maken. 

Het idee:

Maak van je eigen inspirerende quote een prachtige zelfgemaakte mini poster! En wel door de mooie kunst van handlettering. Je begint met wat oefeningen en schetsen om het gevoel en de techniek door te krijgen. Hierna begint het echte werk; aan de slag met je eigen tekst zodat je aan het einde van de workshop met je eigen mini-postertje naar huis gaat. De workshop is inclusief koffie/thee/uiteraard iets lekkers en een lunch van Hééérlijk. Daarnaast zorgt Martine voor een oefenschriftje, genoeg materialen en een klein naslagboekje.

Praktische informatie:

Wat? Workshop handlettering inclusief lunch
Wanneer? 27 juni van 10.00 – 14.00 uur
Minimaal 8 personen, maximaal 16 personen
Prijs per persoon: € 59,50 

Ontvangst met koffie, thee en wat lekkers en lunch van Hééérlijk, bij Hééérlijk. De leuke locatie van Hééérlijk is alleen al een bezoekje waard, in een fort aan de rand van de sprankelende stad Haarlem.