Even geduld...

Een bijzonder nieuw concept, the Hermit House. Het is een heel compact designhuisje met een royaal tweepersoonsbed, een tafeltje voor twee en een kitchenette. Het huisje is een kant-en-klaar bouwpakket ontworpen door twee Nederlandse ontwerpers, Mark van der Net & Daniel Venneman. Hermit House heeft alles om het huisje tijdelijk (of permanent) te plaatsen: een bijzonder ontwerp, natuurlijke uitstraling, zelfvoorzienende installaties, makkelijk vervoer, opbouw en afbouw.

Het Abé model is speciaal ontworpen voor langer verblijf van een koppel of klein gezin. Het biedt een royaal tweepersoonsbed, voldoende berging, een kitchenette. Twee openslaande deuren geven toegang tot een grote veranda en de omgeving. Uitgerust met isolatie is dit huisje ook geschikt voor gebruik buiten het zomerseizoen.

Er staat een Hermit House van juli tot begin augustus 2013 bij Hoeve de Haar. Het is in overleg met Francine en Pieter van Hoeve De Haar ingericht tot een comfortabele kamer met uitzicht over het landgoed.

Vanaf half augustus staat the Hermit House op Erve Veldink in de Achterhoek. Een monumentaal boeren erf omgeven door bossen, meren en weiden dat uitnodigt tot rust en meditatie. Met een kachel blijft het niet alleen lekker warm maar wordt het alleen maar gezelliger! 

Je kunt er deze zomer in proef slapen! Wat vind je er van?

Het unieke ontwerp van twee Nederlandse architectuur studenten, de Hermit Houses