Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
B&B Het Leeuwterveld
B&B en high tea
1 - 2 personen
vanaf € 85 per nacht
Ga naar de website

Overnachten aan de rand van De Weerribben-Wieden

B&B Het Leeuwterveld ligt aan de rand van Nationaal Park Weerribben-Wieden en is de perfecte plek om een paar dagen te genieten van rust, ruimte, comfort en gastvrijheid. Én van een prachtige omgeving!

Slapen in de Leeuwerik of de Tuinfluiter

In de voormalige schuur van Het Leeuwterveld is nu de B&B gerealiseerd met slechts twee gastenkamers, de Leeuwerik en de Tuinfluiter, en een grote deel waar het ontbijt geserveerd wordt. Gastvrouw Froukje heeft bij het inrichten aan echt álles gedacht: van een kopje thee, fijne handdoeken, een heel goed bed tot een kleine attentie. Voor de landelijke (brocante) stijl zijn de mooiste materialen gebruikt. Niet alleen nieuw, maar ook gouden vondsten van rommelmarkten en de kringloop in een nieuw jasje. De stoere gebinten zijn sfeerbepalend, samen met een unieke tegelvloer in de badkamer, een bijzonder behang achter het bed, houten deuren, een koeienvacht op de vloer… Perfect passend bij de landelijke omgeving.

Voor het ontbijt, geserveerd op deel waar je ook ’s avonds bij de kachel nog een drankje kunt doen, kom je graag je bed uit. De geur van vers brood komt je tegemoet. Froukje is dol op bakken en zet ’s ochtends een uitgebreid en zoveel mogelijk biologisch ontbijt op tafel.

Iets te vieren?

Ook taarten en ander lekkers bakt Froukje met liefde, veelal geïnspireerd door Otto Lenghi. Van tartelette tot chocoladecake en scones: de high tea van Het Leeuwterveld is niet te versmaden. Ben je jarig, heb je iets te vieren, wil je je vriendinnen eens verwennen? Reserveer een high tea bij Froukje op de deel.

N.P. Weerribben-Wieden

Het Leeuwterveld ligt rustig, omringd door weilanden. Op de fiets (te huur bij de B&B) ben je in enkele minuten in Nationaal Park Weerribben-Wieden, een zeldzaam mooi natuurgebied met hooi- en rietlanden, moerasgebieden en veel water. Ontdek zelf wat een paar dagen bij deze B&B en de natuur met je doen.

Ga naar de website


B&B Het Leeuwterveld Leeuwte 23 8326 AA Sint Jansklooster

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: