Even geduld...

De zomer voorbij en de barbecue weer netjes opgeborgen in de schuur? Hint: haal die er maar weer uit! Want waarom zou je alleen barbecueën als de zon schijnt en het buiten 30 graden is? Is het niet juist lekker in de herfst of winter? Met z’n allen rond een warm vuurtje, glaasje rode wijn, een goed stuk vlees of vis en een fijn gezelschap… Wat wil je nog meer?

Qm9layB2YW4gTWFkYW1lIENoYXJsb3R0ZQ==

Winters BBQ-feestje

Madame Charlotte, winnaar van de Gourmand Cookbook Award voor het beste BBQ-boek ter wereld, neemt je graag mee op een winters avontuur. In haar nieuwe werk “Hét Winter BBQ-boek” deelt ze tips, tricks en recepten voor een winters (of herfstig) BBQ-feestje. Dus trommel je vrienden op, trek de grill uit het stof en let the party begin!

The basics

Een goede barbecue begint met een goede voorbereiding. Het boek begint dan ook met ‘the basics’, handige tips die het verschil gaan maken tijdens jouw feestje. De basis wordt gevolgd door een barbecue stappenplan met het hele proces van aansteken tot uitblussen en alles ertussenin. Tot slot wordt een selectie onmisbare basis ingrediënten en keukengereedschap met je gedeeld. Handig!

Herfst- en winterrecepten

In het boek is een duidelijke tweedeling tussen herfst- en wintergerechten. Alle recepten staan duidelijk beschreven met een mooie foto en hier en daar handige tips. Er staan zowel vegetarische als vis- en vleesgerechten in het boek. Dit staat duidelijk aangegeven in de inhoudsopgave! Aan het einde van de twee delen worden er een aantal drankjes gedeeld passend bij het betreffende seizoen. Om het feestje helemaal compleet te maken heeft elk seizoen een eigen Spotify playlist. Hoe leuk is dat?!

Praktische informatie:

Auteur: Charlotte Fielmich
Titel: Hét Winter BBQ-boek
ISBN: 978-94-6314-027-0
Uitgeverij: Snor
Prijs: €16,99
Bestellen?

Bestel jouw exemplaar hier