Even geduld...

Daar waar voorheen een klassiek Hollands eetcafé zat, vind je nu een eigentijds restaurant: HEX. Het mooiste pand van Oudewater, het historische Arminiushuis uit 1601, huisvest nu een van de mooiste restaurants van Nederland.

“HEX is de plek voor de genieters, de verliefden, de rondtrekkenden, de hardwerkenden, de creatieven, de flamboyanten, de idealisten en … voor jou en mij!”

Studio Piet Boon creëert HEX

Studio Piet Boon is verantwoordelijk voor het ontwerp en de styling van HEX. Het meest bijzondere is hoe de authentieke elementen van het eeuwenoude pand naadloos overgaan in hedendaagse elementen. Heden en verleden zijn prachtig gecombineerd in een elegante mix. Stijlvol en soms een tikkeltje speels. Werelds met een eigenwijs tintje.

Op de kaart bij Paul en Inge

Chefkok Paul houdt van pure smaken, de perfecte balans. Kom voor een goede kop koffie, een sublieme tosti, een soep van de markt, voor huisgemaakte kroketten of een meergangen diner met herkenbare gerechten van ingrediënten van het seizoen en uit de streek en kruiden van over de hele wereld. Ookwel een lokale wereldkeuken. Kom proeven en ontdekken!

Praktische informatie:

Wat? Restaurant HEX
Waar? Markt Oostzijde 14, 3421 AE Oudewater
Een kijkje nemen? Ga naar de website van het restaurant