Even geduld...

Daar waar voorheen een klassiek Hollands eetcafé zat, vind je nu een eigentijds restaurant: HEX. Het mooiste pand van Oudewater, het historische Arminiushuis uit 1601, huisvest nu een van de mooiste restaurants van Nederland.

“HEX is de plek voor de genieters, de verliefden, de rondtrekkenden, de hardwerkenden, de creatieven, de flamboyanten, de idealisten en … voor jou en mij!”

Studio Piet Boon creëert

Studio Piet Boon is verantwoordelijk voor het ontwerp en de styling van HEX. Het meest bijzondere is hoe de authentieke elementen van het eeuwenoude pand naadloos overgaan in hedendaagse elementen. Heden en verleden zijn prachtig gecombineerd in een elegante mix. Stijlvol en soms een tikkeltje speels. Werelds met een eigenwijs tintje.

Op de kaart bij HEX

Chefkok Annemiek Wils zwaait de scepter bij HEX. Annemiek kookt al ruim dertig jaar en heeft haar kennis opgedaan door te kiezen, kopen, ruiken, snijden, schillen, bakken, braden, proeven en te durven. Bij Ramon Beuk leerde ze haar talenten op waarde te schatten. Nu zet Annemiek haar talenten in voor HEX. Kom voor een goede kop koffie, een sublieme tosti, een soep van de markt, voor huisgemaakte kroketten of een meergangen diner met herkenbare gerechten van ingrediënten van het seizoen en uit de streek en kruiden van over de hele wereld. Ookwel een lokale wereldkeuken. Kom proeven en ontdekken!

Praktische informatie:

Wat? Restaurant HEX
Waar? Markt Oostzijde 14, 3421 AE Oudewater
Openingstijden: 7 dagen per week van tien tot tien
Een kijkje nemen? Ga naar HEX Restaurant