Even geduld...

High tea | De leukste adressen

De leukste high tea adressen
Lezen
Plekjes
Informatie
lezen
Plekjes
bekijken

High tea

Een high tea is echt een feestje. Een tafel vol lekkers, goed gezelschap en een mooie locatie – wat wil je nog meer? Maar hoe vind je de leukste adresjes voor een high tea, bijvoorbeeld als je iets te vieren hebt of eens uitgebreid wilt bijpraten met familie of vrienden?

High tea op een bijzonder plekje

Waarschijnlijk begin je met het zoeken van een mooie locatie. Misschien zoek je wel een plekje dat dicht bij huis of centraal in het land ligt, of een locatie die goed bereikbaar is met het openbaar vervoer. Het leukst zijn natuurlijk de plekjes die iets bijzonders hebben, het oog wil tenslotte ook wat. Een high tea in een kasteel, op een schattig boerderijtje midden tussen de weilanden of op een prachtig dakterras smaakt namelijk nóg lekkerder.

Theetuin 't Einde in Zuiderwoude

Menu met wauw-factor

Heb je wel eens eerder een high tea gedaan? Dan vind je het waarschijnlijk wel leuk om niet precies hetzelfde op tafel te zien verschijnen. Gelukkig komen er steeds meer fijne plekjes met een kaart waarop veel meer staat dan de bekende koffie met appeltaart. Zo kan het zomaar gebeuren dat je tijdens een high tea lavendelthee zit te drinken of smult van een hartige of zoete smaakcombinatie die je nog nooit hebt geproefd. Ook de traditionele sandwiches, scones en brownies lijken wel steeds lekkerder te worden – vast omdat ze helemaal ‘homemade’ zijn.

High tea bij Van Dis Hoogkarspel

Een warm welkom

De finishing touch van de locatie en het menu zit hem in de mensen die jouw high tea verzorgen. Op echt bijzondere plekjes krijg je een warm welkom van ze. Met heel veel liefde en aandacht hebben ze gezorgd voor de perfecte omlijsting en de beste ingrediënten geselecteerd voor de originele creaties die ze op tafel toveren. Dat zie je, dat proef je en dat voel je.

Ben jij op zoek naar een fijne plek om volop te genieten van een high tea en waar je deze drie dingen kunt afvinken? Dan hoeven wij je alleen nog maar heel veel plezier te wensen op een van onze adressen! Bijzonder Plekje heeft een aantal mooie locaties geselecteerd waar je kunt genieten van een Afternoon Tea of High Tea. English tea, scones, sandwiches, een grote variatie aan zoet & hartig. Een tafel gevuld met de meest smakelijke lekkernijen... 

High tea in een theetuin? Bekijk de mooiste theetuinen!

Theetuin H-Eerlijk


De leukste high tea adressen
Een high tea smaakt net even lekkerder op een bijzondere locatie. We hebben de leukste high tea adressen van Nederland voor je.
Theeschenkerij Boerengoed Theetuin, Gelderland vanaf € 5 thee met taart
tot 20 pers.
Een idylle, deze theeschenkerij met romantische veranda, prachtig uitzicht, een toffe pipowagen en... Het leukste adres voor jouw high tea.
Theetuin Appeltern High tea in de tuin, Gelderland vanaf € 5 thee met taart
Een vleugje Engeland in Appeltern, in het land van Maas en Waal. Een idylle, waar je welkom bent voor thee met taart of een high tea.
Theehuis Dennenoord Theehuis, Twente vanaf € 5 per persoon
Theehuis Dennenoord is een begrip. Traditionele afternoon tea in een prachtige omgeving. Idyllisch theehuis met winkel.
Theehuis Ik en mijn moeder Theehuis, Twente vanaf € 15 per persoon
vanaf 2 pers.
Een fijn theehuis met fleurige tuin in het Wooldrikpark in Enschede. Een heerlijk adres voor een high-tea, picknick of thee met taart.
Theetuin Binnen & Buiten Theetuin, Noord-Brabant vanaf € 10 per persoon
vanaf 2 pers.
Vlakbij vestingstad Gorinchem ligt het gezellige theehuis Binnen & Buiten gevestigd in een voormalige stal. Heerlijke plek voor een high tea.
Theetuin ‘t Einde Theetuin en Theeschenkerij , Noord-Holland vanaf € 10 per persoon
vanaf 2 pers.
Theetuin in Zuiderwoude, aan het water in een schilderachtig polderlandschap, bereikbaar per fluisterboot. Geniet van koffie, thee, taart en high tea.
Theetuin Eemnes Theetuin, Utrecht vanaf € 5 per persoon
Theetuin Eemnes, idyllisch theehuis het hele jaar geopend. High tea, lunch, borrel. Ook feesten en partijen.
Theetuin Overleek Theetuin en fluisterbootverhuur, Noord-Holland vanaf € 24 per high tea
Een pareltje in Noord-Holland, voor thee met taartjes of een high tea. Verhuur van fluisterbootjes door Waterland. Bijzonder dagje uit!
Beneden Sas 4-8 persoons vakantiehuis & theetuin, Noord-Brabant vanaf € 275 per weekend
2 - 8 pers.
Op deze unieke locatie in West-Brabant, op een eiland bij het Volkerak, kun je logeren, dineren en genieten van een high tea in de theetuin.
De Millinger Theetuin Theetuin, Gelderland vanaf € 6 per persoon
vanaf 2 pers.
Een unieke theetuin, per fiets of lopend bereikbaar. Parel in het groen. Oosterse sfeer, Moors theehuis, Arabische invloeden. Geniet van high tea.
Eindeloos koffie, thee & winkel Lunchwinkel, Gelderland vanaf € 3 per persoon
Bij Eindeloos in Bennekom kan menig koffie- en/of theeliefhebber zijn hart ophalen. Laat je verrassen door de heerlijke verse koffie, thee, taart en lunch.
Voscheheugte Eethuis en natuurcamping met trek-in, Drenthe vanaf € 65 per nacht
tot 6 pers.
De duurzame trekkershutten staan midden in de natuur bij het Drentse Mantinge, omringd door rust en ruimte. Met idyllisch theehuis!
Picknickers Restaurant, Friesland vanaf € 2 per persoon
Een bijzonder restaurant in Friesland, aan het Sneekermeer. Heerlijk eten, picknick, high tea, hot tub, BBQ met kampvuur,
De Broederkapel Theehuis, Noord-Brabant vanaf € 4 per persoon
tot 70 pers.
De Broederkapel is een unieke locatie voor een high tea, feest, workshop, lunch of vergadering. Voor elk genietmoment!
Sid en Liv Lunchwinkel, Gelderland vanaf € 5 per persoon
Sid en Liv is een bijzondere lunchwinkel in het centrum van Nijmegen. Alles is te koop, van je koffiekopje tot aan de stoel. Huisgemaakte lekkernijen.
Onder de Kersenboom High tea en workshoplocatie, Noord-Brabant vanaf € 25 per persoon
vanaf 6 pers.
Onder de Kersenboom is een bijzonder atelier met theetuin, workshops, cursussen, themadagen, proeverijen en high tea mogelijkheden.
Theetuin H-eerlijk Theetuin, Noord-Holland vanaf € 14 high tea p.p.
Theetuin H-eerlijk ligt aan een autovrije weg, op een mooie locatie aan de Amstel. Lekker en eerlijk genieten van koffie, thee, taart, high tea en meer.
De Rheezer Kamer B&B en theehuis, Vechtdal vanaf € 135 per nacht
2 - 4 pers.
Gastenverblijf, theehuis en vergaderlocatie in een, gevestigd in een monumentale boerderij, op een unieke locatie in het Vechtdal.