Even geduld...

Aan het einde van elke maand geef ik een terugblik op de afgelopen maand. Met mijn hoogtepunten, nieuwste ontdekkingen, best bekeken Bijzondere Plekje, favoriete foto op Instagram. Om even stil te staan bij al het moois! Vandaag aflevering 7: de hoogtepunten van augustus 2015.

Bijzonder Denemarken

De maand augustus begon goed! We gingen de maand van start met onze zomervakantie in Denemarken. Wat een heerlijk vakantieland! Onder de indruk zijn we van de variatie aan landschappen, de uitgestrektheid, de rust, de ruimte. We waren te gast bij Moens Klint Resort, sliepen op een landgoed omringd door gouden heuvels. Spectaculaire krijtrotsen, verlaten stranden, toffe koffietentjes… Binnenkort lees je de eerste verslagen op Bijzonder Plekje. 

Top 3 best bezochte plekjes

Door de jubileum uitzending van 'Ik Vertrek' met Villa Alwin in de hoofdrol deze maand een verrassende nummer 1:

1. Villa Alwin
2. Strandhuisje Groede
3. Strandhuisjes Julianadorp

Weekje kamperen

Samen met de kinderen kampeerden we een weekje bij Camping 3Akers, onze persoonlijke favoriet en jaarlijks terugkerende traditie. Fijne uren aan de waterkant, tijd voor een boek, goede cappucino's en lekker buiten leven.

Q2FtcGluZyAzQWtlcnM=V2F0ZXJrYW50IENhbXBpbmcgM0FrZXJz

Foto van de maand

'Alles is liefde…' Vanaf Camping 3Akers bezochten we Egmond aan Zee, waar we tegen deze liefdesslotjes aanliepen. De meest gewaardeerde foto van de maand augustus.

Rm90byB2YW4gZGUgbWFhbmQ=

Ontdek je omgeving

6 weken zomervakantie brachten ons er eindelijk toe iets meer van onze eigen omgeving te gaan ontdekken. We reizen heel Europa door, maar om de hoek weten we vaak niet hoeveel moois er nog valt te ontdekken. Al fietsend slingerden we over dijken, staken per pont de Rijn over, verdwaalden we in de bossen bij Renkum en ontdekten we dat je op de fiets prima door de Mc Drive kan!

RmlldHNlbiBpbiBkZSBCZXR1d2U=TWV0IGRlIGZpZXRzIGRvb3IgZGUgTWMgRHJpdmU=

Bijzonder Plekje in het Groene Hart

Op een prachtige zonnige dag was ik te gast bij 2B B&B, gelegen in het Groene Hart. Een stukje nog onbekend Nederland voor mij. Wat een verrassing, de Nieuwkoopse plassen, de zeilbootjes op de meren, idyllische dorpjes en terrasjes aan het water. Ik ga zeker nog eens terug, maar dan langer!

TmlldXdrb29wc2UgcGxhc3Nlbg==

Wat een zalige zomermaand was dat! Het einde van augustus betekende tegelijkertijd ook het einde van onze zalige zomervakantie. We gaan weer volle kracht vooruit, vol nieuwe ideeën & inspiratie. September, here we come!

Marleen

P.S. De maand juli was een feestelijke maand, maar ook augustus had een bijzonder hoogtepunt in petto. Bijzonderplekje.nl had een recordaantal bezoekers… Daar hebben we natuurlijk even op geproost!