Even geduld...

Uit het leven van Marleen…

Aan het einde van elke maand geef ik een terugblik op de afgelopen maand. Met mijn hoogtepunten, nieuwste ontdekkingen, best bekeken Bijzondere Plekje, favoriete foto op Instagram. Om even stil te staan bij al het moois! Vandaag aflevering 2: de hoogtepunten van februari 2015.

Bijzondere ontdekkingen

Ook in de afgelopen maand mocht ik weer een paar nieuwe bijzondere plekjes toevoegen aan Bijzonderplekje.nl. Een frisse, vrolijke ontdekking in Arnhem, s, werd al snel bij velen favoriet. Ben je van plan om binnenkort naar Haarlem te gaan? Blijf logeren bij de Witte Heren, een appartement in een idyllisch straatje met karakteristieke hofjes in Haarlem.

Top 3 best bezochte plekjes

In februari zijn de volgende drie plekjes het meest bezocht op Bijzonderplekje.nl

1. Strandhuisje Groede
2. Strandhuisjes Landal
3. B&B Slapen in het Bos

Favoriet op Instagram

Met stip op nr. 1 op Instagram deze maand, de mooie tekst bij Kaap Noord op Texel. Laten we allemaal lachen en de wereld een beetje mooier maken…

Een bijzonder moment

14 februari Valentijnsdag, maar ook, de eerste dag van het nieuwe concept van Bijzonder Plekje: Bijzonderecamping.nl. Een bijzonder en spannend moment! Heb jij al een kijkje genomen?

Een bijzonder verblijf

Tijdens de voorjaarsvakantie mochten we op uitnodiging van Landal een van de nieuwe luxe boerderijen testen op het Waddeneiland Texel. Wat een fijne vakantie was dat! Zon, harde wind, uitwaaien, strand, koude neuzen en bij ‘thuiskomst’ een heerlijke kachel en sauna.

Bijzonder Plekje onderweg

Samen met de nieuwe Bijzonder Plekje ambassadeur Femke Ditmars zijn we een dagje gaan ‘hotspotten’ in Nijmegen. Wat een geweldige nieuwe plekjes heeft deze stad aan de Waal. Een aanrader voor een dagje stad of een weekendje weg. Lees onze ontdekkingen in het blog met de leukste koffie- & eettentjes van Nijmegen.

Februari, wat was je snel voorbij… Ik kijk uit naar maart en hoop aan het einde van de maand weer veel bijzonders met jullie te kunnen delen!

Marleen