Even geduld...

Uit het leven van Marleen…

Een nieuw jaar, een nieuw idee. Aan het einde van elke maand geef ik een terugblik op de afgelopen maand. Met mijn hoogtepunten, nieuwste ontdekkingen, best bekeken Bijzondere Plekje, favoriete foto op Instagram. Om even stil te staan bij al het moois! Vandaag aflevering 1: de hoogtepunten van januari 2015.

Bijzondere ontdekkingen


(B&B Buitenoosten in Luttenberg)

De afgelopen weken veel onderweg geweest. Kilometers gemaakt van Zuid-Limburg naar Drenthe en van Overijssel naar Brabant. Met een paar geweldige ontdekkingen! Ik noem Slapen op nr. 1 in Heerde en Factorij 10 in België, Peer. Een idyllisch gelegen houten huisje op de Veluwe en een stoere sigarenfabriek net over de grens. Een van de meest originele ontdekkingen is B&B Buitenoosten.

(B&B Slapen op nr 1 & Factorij 10)

Top 3 best bezochte plekjes

In januari zijn de volgende drie plekjes het meest bezocht op Bijzonderplekje.nl

1. Zalig aan Zee (heeft nog een leuke actie tot eind februari)
2. Strandhuisje Groede (bijna vol voor 2015…)
3. Villavendel

Favoriet op Instagram

De best gewaardeerde foto op Instagram in januari is: Het Hans & Grietje huisje in Zuid-Limburg; tevens een van de nieuwe ontdekkingen. Een romantisch, idyllisch en bijzonder sfeervol 2-4 persoons huisje in de heuvels bij Vijlen.

In de media

Weekblad Margriet selecteerde Bijzonder Plekje als 'blog van de week'. Altijd leuk natuurlijk!

Bijzonder Plekje onderweg

Het winterse weer de afgelopen maand zorgde niet alleen voor lange files en verkeersopstoppingen. Het bracht mij een aantal geluksmomenten! Onderweg in Berg en Dal kon ik niet anders dan even stilstaan bij de wondere witte wereld.

Een bijzonder verblijf

Half janauri verbleven we een weekend in Boshuis Nij Hildenberg, een van de bijzondere plekjes in het bos. Een geweldig houten huis, in Scandinavische stijl ingericht. We genoten van rust, de houtkachel, wandelingen in het bos en het prachtige N.P. Drents Friese Wold. 

Wat een maand! En wat een mooie momenten! Hoop dat jullie met net zo veel plezier terugkijken op januari. Op naar een mooi februari.

Marleen