Even geduld...

Aan het einde van elke maand geef ik een terugblik op de afgelopen maand. Met mijn hoogtepunten, nieuwste ontdekkingen, best bekeken Bijzondere Plekje, favoriete foto op Instagram. Om even stil te staan bij al het moois! Vandaag aflevering 6: de hoogtepunten van juli 2015.

Feestmaand

Wat een mooie maand was juli! Leuke uitjes, mooie reizen, fijne ontmoetingen en we vierden de 5e verjaardag van Bijzonder Plekje. 

Bijzonder Frankrijk

Wat een lucky girl ben ik! De maand begon met een kennismaking met de streek Vendée, aan de westkust van Frankrijk. Een paar dagen op ontdekking langs de leukste adressen aan zee. Van het eiland Noirmoutier tot idyllische vissersdorpjes en langgerekte stranden langs de kust. Meer lezen? 

Top 3 best bezochte plekjes

In juli zijn de volgende drie plekjes het meest bezocht op Bijzonderplekje.nl

1. Strandhuisje Groede
2. Strandhuisjes Zeeland
3. Strandhuisjes Julianadorp

Bijzonder veldwerk

Met een vriendinnetje sprak ik af op de Posbank, een heuvelachtig natuurgebied, onderdeel van Nationaal Park Veluwezoom. Bovenop de Posbank ligt het gelijknamige paviljoen, waar je de hele dag welkom bent voor koffie, lunch of borrel. Leuk om middels een wandeling, fietstocht of tochtje per step te combineren met de Houtplaats, aan de voet van de Posbank. Het terras is geweldig!

Op vakantie naar Denemarken

De laatste week van juli begon onze zomervakantie, met het gezin op vakantie naar Denemarken. Wat hebben we genoten! Van storm en regen aan het strand tot een bezoek aan Kopenhagen, van toffe koffiehuisjes tot lieve strandhuisjes en eindeloze landschappen. We hadden een heerlijk huis, met houtkachel, een perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van de omgeving Noord-Seeland. 

Favoriet op Instagram

De foto's van Denemarken werden volop geliked. Deze strandhuisjes aan de kust van Rågeleje waren de publiekslieveling deze maand. 

Op bezoek bij…

Half juli mochten we een nachtje logeren op camping Bij Ons in Groesbeek. Ze hebben sinds dit jaar een dome op de camping staan, zo cool! Geweldig ingericht, met uitzicht over de Groesbeek, een uniek exemplaar. Mocht je die kant op gaan, schuif op vrijdagavond aan bij de pizza avond. Niet alleen heel lekker, ook super gezellig!

UGl6emEgYXZvbmQgb3AgZGUgY2FtcGluZw==TW9iaWVsZSBiYXI=

P.S. ze hebben nog wat plekjes vrij in de dome in augustus! Doen!

Bijzonder Plekje in de schijnwerpers

Happy Summer met een leuke vermelding in de Libelle. 't Blijft bijzonder om jezelf terug te zien in de bladen. 

Geniet van de maand augustus, van de zomer, lekkere ijsjes, een terrasje aan het water en het heerlijke buitenleven,

Tot volgende maand,

Marleen