Even geduld...

Aan het einde van elke maand geef ik een terugblik op de afgelopen maand. Met mijn hoogtepunten, nieuwste ontdekkingen, best bekeken Bijzondere Plekje, favoriete foto op Instagram. Om even stil te staan bij al het moois! Vandaag aflevering 5: de hoogtepunten van juni 2015.

Deze maand was ik uitzonderlijk veel thuis. Het was even heel erg fijn, genieten van ons eigen bijzondere plekje, in de tuin, met de kinderen. En tijd gehad om lange to-do lijstjes eindelijk eens een beetje in te korten.

Bijzondere ontdekkingen

Het Vechtdal heeft er een nieuwe parel bij: Stadslodge de Moerbeiboom in Gramsbergen. Een designlodge met twee appartementen in het idyllische dorpscentrum. De vormgeving en het volledig op maat gemaakte interieur zijn echt eyecatchers. 

U3RhZHNsb2RnZSBkZSBNb2VyYmVpYm9vbQ==U3RhZHNsb2RnZSBHcmFtc2Jlcmdlbg==

Begin juli mochten we kennismaken met het nieuwe concept Withlocals, waarbij je te gast bent bij locals, voor een diner, activiteit of een huiskamerconcert. Een bijzondere avond met een muzikaal tintje. 

RXRlbiBiaWogbG9jYWxzV2l0aGxvY2Fscw==

Top 3 best bezochte plekjes

In juni zijn de volgende drie plekjes het meest bezocht op Bijzonderplekje.nl

1. Strandhuisje Groede
2. Strandhuisjes Zeeland
3. Strandhuisjes Julianadorp

Favoriet op Instagram

De meest favoriete foto van de maand op Instagram is deze maand ons eigen Bijzondere Plekje. Na 11 jaar kon ons huis wel een opfrisbeurt gebruiken. Gewit, schoongemaakt, opgeruimd en vernieuwd. Een nieuwe kast en deze Ixxi zijn de pronkstukken in onze woonkamer. 

Op bezoek bij…

Op een gewone dag in juni reed ik naar Camping 3Akers op het eilandje de Woude. Mijn allereerste Bijzondere Plekje en nog altijd favoriet. Eigenaresse Yvonne is inmiddels een grote vriendin geworden! De zon scheen, het was weer zo genieten aan de waterkant met een cappu a la Von 🙂

Bijzonder Plekje in de schijnwerpers

Bijzonder Plekje wordt de laatste tijd erg goed gevonden door de media. We staan vermeld in de speciale uitgave van Jan Magazine, de Vakantie Jan. Een fijne uitgave om mee te nemen op vakantie, heerlijk leesvoer. 

Juni, je vloog voorbij! Lekker veel thuis bracht rust voor mij. In juli wordt het aftellen naar de zomervakantie, een heerlijk vooruitzicht.

Fijne zomermaand,

Marleen